Zendaya je u „Challengers” eri ultimativna modna inspiracija – a mi znamo kada ovaj film stiže u domaće bioskope
Zendaya je u „Challengers” eri ultimativna modna inspiracija – a mi znamo kada ovaj film stiže u domaće bioskope

Zendaya je u „Challengers” eri ultimativna modna inspiracija – a mi znamo kada ovaj film stiže u domaće bioskope

Na svetskoj promociji filma Challengers, njegova glavna glumica Zendaya privukla je pažnju zahvaljujući svojim distinktivnim stilskim izborima. Svaki njen outfit savršeno je pristajao uz tematiku filmskog ostvarenja koje se dugo iščekivalo, a koje je definitivno više od sportskog filma. Ono je definisano kao razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, te kao film kom će svi pričati. Ipak, čekanju je konačno došao kraj – a mi znamo kada on stiže u domaće bioskope.

Challengers film
zendaya u filmu challengers / CineStar Cinemas Srbija

Challengers @ CineStar

Svi zainteresovani da pogledaju ovaj film i zakorače na teniski teren kroz romantičnu dramu moći će to da učine već 24. aprila od 20 časova. Bioskop CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Zrenjaninu (BIG) i Pančevu (BIG) organizuje specijalnu projekciju koja garantuje dobar provod i veče za pamćenje.

Stoga je ovo idealno vreme da okupite omiljeno društvo, te da se – poštujući tennis white dress code – uputite na pretpremijeru ovog filma. Takođe, CineStar je pripremio piće dobrodošlice i poklone za najsrećnije. Ovaj put, darodavci su Bioderma, Vinarija Čoka, Borboleta i Dr Jovana Dedović.

challengers film
challengers / CineStar Cinemas Srbija

Šta znamo o filmu?

Challengers predstavlja intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta. Gledaoce će očarati priča o pobedi, gubitku, strasti i sportu uz jednu fatalnu ženu i dva muškarca. Zendaya je Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od deteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena likovima prepliće zamršenu priču o ljubavi kroz ljubavni trougao, kontroli i takmičenju koja će sve ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendaye. Njena interpretacija oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i istaknutim trenucima, drži u iščekivanju do samog kraja. Ipak, ovaj film je poslastica za uši podjednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novi nivo filmske estetike.

Foto: CineStar Cinemas Srbija

Učitati još
Zatvori