Zendaya prošetala komad sa revije koja se još uvek nije održala
Zendaya prošetala komad sa revije koja se još uvek nije održala

Zendaya prošetala komad sa revije koja
se još uvek nije održala

Svetska turneja filma “Dune 2” uveliko traje, a autfiti glavnih glumaca bivaju sve interesantniji i bolji (ako je to ikako moguće).

Pisali smo kako glavnu postavu čine popularni glumci koji (svi do jednog) imaju potpisane unosne ugovore sa svetskim modnim kućama, te da će ova filmska turneja biti i svojevrsno nadmetanje u best dressed kategoriji.

Dizajneri i modne kuće širom sveta oberučke prihvataju pozive od stilista i potajno se nadaju da će Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler i Timothee Chalamet da ponesu njihove komade.

Off rhe runway < Before the runway

Kako Rihanna u svojoj pesmi kaže “Fresh off the runway” – velike zvezde imaju tu privilegiju da par dana nakon što je izvesna revija prikazana prošetaju najnovije komade na nekom od važnih događaja.

Zendaya i njen stilista Law Roach ovaj put otišli su korak dalje – povukli su opening look iz Roksanda Ilinčić AW ‘24 kolekcije pre nego što je ona zapravo prikazana. Ovo generalno nije praksa i dizajneri to izbegavaju da rade ali kada su Zendaya i “Dune 2” premijera filma u pitanju – sve je moguće.

Ovo je takođe pokazna vežba kako ovakav potez može da bude win win situacija za obe strane – Zendaya je dobila ekskluzivitet da nosi autfit koji otvara AW ‘24 reviju 17. februara u Londonu a Roksanda slike glumice koje su obišle ceo svet i najavile njenu novu kolekciju.

Roksanda dobila priznanje od Britanske kraljevske porodice

Početkom meseca dizajnerka srpskog porekla je na svojoj Instagram stranici podelila kako je odlikovana od strane Britanske kraljevske porodice, a na fotografiji vidimo nju na prijemu u Bakingemskoj palati gde ju je dočekala princeza Anne. Roksanda je ovim činom dobila Orden Britanske Imperije koji se dodeljuje onima koji na izvestan način doprinose promociji kulture, umetnosti, nauke i humanitarnog rada. Ona je svoje studije završila u Beogradu, da bi se početkom devedesetih preselila u London gde je počela da gradi sada već veoma uspešnu modnu karijeru, a njene kreacije u nekoliko navrata nosila je i Kate Middleton.

Foto: Instagram / @roksandailicic / @florencepdaily

Učitati još
Zatvori