Wishlist: Hermès Birkin grocery bag
Wishlist: Hermès Birkin grocery bag

Wishlist: Hermès Birkin grocery bag

It’s not a bag, it’s a Birkin. Legendarna Hermès Birkin torba godinama unazad sinonim je za luksuz i uspeh, a trenutak kada konačno imate jednu u svom posedstvu poslednji je deo puzle za „look mom, I made it“ osećaj. Notorna kao jedna od najekskluzivnijih torbi na svetu, koja pre nego što vam uopšte bude ponuđena za kupovinu podrazumeva dugogodišnje igranje takozvane „Hermès igre“, čuvena Birkin torba mnogima ostaje kao večno neispunjena životna želja. Ili barem, tako je bilo do sada. Najnovija edicija Wishlist rubrike ipak donosi način kako možemo imati ovaj legendaran komad u svojoj kolekciji, a odgovor je ništa manje nego Hermès Birkin grocery bag.

The Birkin (grocery bag)

Torbe za kupovinu brenda Xylk nose motive svih naših omiljenih Birkin komada. U pitanju su višekratne ceger/torbe napravljene od recikliranog tkanog polipropilena koji ostavlja snažan fashion statement, dok istovremeno smanjuje količinu plastičnog otpada koje stvaraju plastične kese za jednokratnu upotrebu.

Kako smo davno ustanovili da modne potrebe praktično jesu bazične potrebe, posedovanje Birkin torbe za kupovinu više nije ništa manje od neophodnog. Možda pravu Birkin torbu ne biste nosili na posao ili do prodavnice, stoga nam se „Birkin za radničku klasu“ alternativa možda čak čini i kao ona bolja opcija.

Celu ponudu Birkin grocery bag torbi možete pronaći na zvaničnom Grocery Bags sajtu, a u kolekciji se, naravno, nalazi i legendaran Hermès Himalayan BirkinUkoliko pink nije za vas, sigurni smo da će ovo biti po vašoj meri.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori