Wishlist: Gentle Monster x D’heygere Pierced 02 naočare
Wishlist: Gentle Monster x D’heygere Pierced 02 naočare

Wishlist: Gentle Monster x
D’heygere Pierced 02 naočare

Praznici najčešće podrazumevaju ostanak kod kuće, a ostanak kod kuće znači samo jedno – porodica online kupovina. Dobro, možda ipak oba. U svakom slučaju, bezciljno razgledanje i skrolovanje sajtova naših omiljenih brendova, za neke (čitajte nas) podrazumeva jednu vrstu manifestacije koja postavlja ton za predstojeću godinu. Ipak, priznaćete satisfakciju koju dobijete kada ubacite komad u vašu virtuelnu korpu, čak iako tome sledi jednostavno gašenje celog browser-a. Ovoga puta, na našoj sverastućoj wishlistidodajemo fashion komad koji smo merkali još od kad je predstavljen prethodne godine. U pitanju su Pierced 02 naočare koje su nastale kao kolaboracija brenda naočara Gentle Monster i brenda luksuznih aksesoara D’heygere.

@toodahloo

It Girls Wear Glasses 

Kao što smo prvobitno najavili, a potom dobili i zvaničan pečat potvrde od strane celokupne modne industrije, naočare (pa čak i one bez dioptrije) postale su neizostavni modni aksesoar svakog modnog fanatika. Najpre smo imali priliku da vidimo naočare bayonetta stila na našim ultimativnim kul devojkama poput Belle Hadid i Gabbriette, a potom se trend prelio u svojevrsnu estetiku poznatom kao office siren. Međutim, odstupajući od minimalističkog izgleda koji podrazumeva ova estetika, jedan eyewear komad je posebno privukao pažnju Instagram modne zajednice prethodne godine, i to upravo Gentle Monster Pierced 02 naočare.

@toodahloo

Gentle Monster x D’heygere Pierced 02 

Pierced 02 naočare proizašle su iz kolaboracije luksuznih brendova naočara i modnih aksesoara, čime smo dobili modni komad koji prestavlja ostvarenje sna svake samoproklamovane „silver“ devojke.

Jedinstveni ovalni okvir od metala upotpunjen je fully pierced izgledom zahvaljujući minđušama koje prolaze kroz same naočare. Pierced 02 naočare sadrže 12 rupa na slepoočnicama koje se mogu personalizovati odvojivim dodacima koji brendovi nude, ali naravno i bilo kojim parom minđuša koji se već nalazi u vašoj kolekciji. Upravo zbog toga, maštamo o jednom paru ovih naočara i u sopstvenom posedstvu, kao i o načinima na koji bismo ih stilizovali u različitim prilikama.

D’heygere - Pierced 02
D’heygere - Pierced 02
D’heygere - Pierced 02

Foto: Instagram (@toodahloo), Gentle Monster 

Učitati još
Zatvori