Izašao je novi trejler za dugo iščekivani film Don’t worry darling
Izašao je novi trejler za dugo iščekivani film Don’t worry darling

Izašao je novi trejler za dugo iščekivani
film Don’t worry darling

Da li i vi jedva čekate 23. septembar da konačno pogledate ovaj buzz worthy film? Mi apsolutno da! Glumica Olivia Wilde prvi put se oprobala u ulozi rediteljke, a ovaj psihološki triler o domaćici s kraja pedesetih godina željno se iščekuje. Don’t worry darling, pored zanimljivog plot twist-a ima i cast za kojim umiremo. Florence Pugh i Harry Styles glume mladi bračni par koji naizgled ima idealan brak. U jednom momentu, njihova bezbrižna svakodnevnica postaje pakao.

Pre samog debitovanja u bioskopima, film Don’t worry darling će doživeti svoju zvaničnu premijeru na Filmskom festivalu u Veneciji. Festival traje od 31. avgusta do 10. septembra i ugostiće veliki broj filmskih zvanica. Iako je ostalo  malo vremena, dok treniramo naše strpljenje, sa vama delimo novi trailer koji obiluje ljubavnim scenema dvoje glavnih glumaca. Lokacije u Palm Springs-u i okolini oduzimaju dah, a retro kolor, enterijeri i kostimi definitivno su čar ovog filma. Nedavno je i rediteljka, Olivia Wilde, okačila shout out na instagramu posvećen mladoj Florence rekavši da je bila umetnost gledati je na delu.

Dok željno iščekujemo red carpet izdanja cele ekipe sa filma, pitamo se šta će ko nositi za premijeru? Da li će doći obučeni inspirisani modom pedesetih godina prošlog veka? Da li će Harry Styles nositi custom made Gucci? Da li će Florence Pugh ponovo šokirati nekim see trough izdanjem kao na poslednjoj Valentino reviji? I na kraju, da li će Harry i Olivia imati zvanični red carpet debi kao par?

Photo: Instagram.com ; Profimedia

Učitati još
Zatvori