Victoria Beckham x Mango kolekcija je stigla – izdvajamo naše favorite
Victoria Beckham x Mango kolekcija je stigla – izdvajamo naše favorite

Victoria Beckham x Mango kolekcija je stigla
– izdvajamo naše favorite

U poslednjih nekoliko godina zapažamo sve veći trend saradnji između high street brendova i poznatih svetskih dizajnera. Prošlu godinu su obeležile dve takve velike kolaboracije – H&M i Rabanne, kao i dugoočekivana H&M i Mugler kolekcija koja se (očekivano) rasprodala u rekordnom roku. Ove godine, sličnu strategiju prigrlio je i španski lanac Mango koji udružuje snage sa ikonom stila Victorijom Beckham. Donosimo sve o tome.

Victoria Beckham x Mango collab

Ikona stila i modna vizionarka, Victoria Beckham, neprestano inspiše svojim novim projektima i neverovatnom predanošću modnoj industriji. Nejn put od pop zvezde do cenjene dizajnerke svetskog glasa ne samo da svedoči o njenoj svestranosti već i o neospornoj strasti prema modi. Njene kreacije su bezvremenske, elegantne i sofisticirane, a u isto vreme veoma nosive u svim prilikama. Nakon nedavno održane revije o kojoj su svi pričali, Victoria Beckham pokazala je snagu u modnoj industriji koja neumorno nastoji da podigne standarde i definiše nove trendove.

Kako su njeni komadi često na listi želja, vest da je udržila snage sa high street brendom Mango – obradovala je sve ljubitelje mode. Kako je najavljeno kolekcija će se pojaviti 23. aprila u odabranim Mango radnjama kao i online, te predlažemo da na vreme upišete u kalendar budući da su prognoze da će se kolekcija rasprodati u rekordnom roku.

Kolekcija inspirisana likom Jane Birkin

Podsećanja radi, Victoria Beckham je živela u Španiji pre 20 godina kada je njen suprug David igrao za fudbalski klub Real Madrid, te je ova kolaboracija na neki način došla kao nostalgična oda prošlim vremenima. Sa druge strane, Victoria je povodom ove saradnje izjavila da je bila inspirisana francuskim filmom La Piscine (The Swimming Pool) i likom čuveke Jane Birkin pa je otuda i sama promo kampanja fotografisana na bazenu, dok komadi iz kolekcije ostaju potpisani prepoznatljivom timeless estetikom Victorije Beckham. Savršeno skrojeno belo odelo, haljina sa dubokim dekolteom na V izraz i pokoji komad u nežnoroze tonovima čine ovu kolekciju poželjnom.

Kada ja španska kuća Mango na svom Instagram nalogu pre tri dana najavila kolaboraciju nismo mogli ni da naslutimo da je reč o saradnji sa ikonom stila Victorijom Beckham. Nestrpljivo iščekujemo 23.april kada je biti prikazana cela kolekcija i kada će se zvanično naći u prodaju.

Journal finds

Kako smo željno isčekivali ovu kolaboraciju, ne krijemo da smo odmah pronašli svoje favorite. S obzirom na to da mi nismo skloni gatekeep-ovanju, donosimo vam sve favorite nove kolekcije, koje možete poručiti na oficijalnom sajtu pomenutog brenda.

Učitati još
Zatvori