Novu kolekciju brenda Victoria Bechkam fotografisao je genijalni Juergen Teller
Novu kolekciju brenda Victoria Bechkam fotografisao je genijalni Juergen Teller

Novu kolekciju brenda Victoria Bechkam
fotografisao je genijalni Juergen Teller

Kada Juergen Teller veruje u viziju brenda, jasno je da je kvalitet bespogovorno prisutan. Naime, nemački fotograf neprikosnovene vizije stoji iza nove kampanje modne kuće Victoria Bechkam za sezonu proleće/leto 24. Kampanja prikazuje poptuno novu perspektivu britanske etikete u hladnom i sirovom okruženju koje dodatno ističe kontrast između pejzaža i poletnosti kolekcije, a Teller je još jednom dokazao da je njegov prepoznatljiv stil jedan od najmoćnijih vizuelnih identitetna savremenog poimanja modne fotografije.

New Chapter

Novo poglavlje ne odnosi samo na svojevrsni rebranding modne kuće omiljene nam Posh Spice, već na uspostavljanje još jedne saradnje koja je rezultirala fotografijama koje zaslužuju status for the books. A, prvi projekat na kojem su Victoria Bechkam i Juergen Teller radili zajedno bio je editorijal za Vogue magazin i to 1998. neposredno nakon veridbe Bechkamovih. Deceniju kasnije, predstavljena je i Marc Jacobs kampanja za paper bag model koja je postala jedna od najprepoznatljivijih na modnoj sceni, a kadrovi iz iste rekreirani su 2018. za potrebe sopstvenog brenda Victorie Bechkam. Ali, to nije kraj. Juergen Teller je zabaležio najupečatljivije trenutke i sa revije u Parizu na kojoj je predstavljena kolekcija za sezonu proleće/leto 23. Time je još jednom potvrdio da je njegov talenat neupitan, te da je fokusiranost na detalje Tellerov fah.

 

Victoria Bechkam SS24

Zvezda noce kampanje (pored Tellera) je top model Vilma Sjöberg, a za kreativni direkciju bio je zadužena vizuelna umetnica Dovile Drizyte. Stajling je pripao talentovanoj Jane How koja je u potpunosti prenela viziju Dovile Drizyte, a komadi koji su se istakli su svakako XXL torbe za koje smo uveliko postavili tezu da će dominirati scenom ove sezone.

Foto: Instagram (@victoriabechkam)

Učitati još
Zatvori