Rihanna je ulicama Njujorka prošetala vintage Louis Vuitton X Stephen Sprouse torbu – koju svi želimo
Rihanna je ulicama Njujorka prošetala vintage Louis Vuitton X Stephen Sprouse torbu – koju svi želimo

Rihanna je ulicama Njujorka prošetala vintage Louis Vuitton X Stephen Sprouse torbu – koju svi želimo

U jeku famozne letnje sezone, uvideli smo da se na ulicama Njujorka nose bunde, i naravno, jednu od njih ponela je Rihanna. Poznata pevačica koju sada možemo nazvati business mind-om Hollywood-a kao i fashion killer-kom, ležerno prezentovala je svoj autfit posle kog je, po običaju, izgoreo internet. Prošlog puta u fokusu bile su crvene Puma patike kao i I’m retired majica koja je prenela kontroverznu poruku. A koji to komad vodi glavnu reč ovog puta? Da li je to pomenuta bunda, torba (koju svi želimo), naočare za sunce ili pak nova frizura, donosimo u nastavku.

The bag is what got us


U samom fokusu novog Rihanninog izdanja, našla se Louis Vuitton torba markirana vintage etiketom. Naime, radi se o Louis Vuitton X Stephen Sprouse Graffiti modelu iz kolekcije za proleće/leto 2001. godine. Komad koji je nosio IT simbol 2000-tih godina, dve decenije kasnije našao se na ulicama Njujorka, i to u rukama Rihanne. Pod kreativnim vođstvom Marca Jacobsa i gostujućeg umetnika Stephena Sprousea, poznata francuska etiketa u svoj bag game uvrstila je nešto drugačije, zabavnije i autentičnije komade. Torbe inspirisane grafitima na trenutak bojkotovale su plain Louis Vuitton monogram i iz stilskog vođstva izbacile tadašnji najpopularniji model, metalic torbe. Graffiti saga brojala je mnoštvo različitih modela i  kombinacija u kojima je bila izrađena. Međutim, kao favorit američke zvezde našla se ona bela sa crnim natpisima. Ovu torbu su svi želeli, a preko dvadeset godina kasnije, i dalje je želimo.

The rest of the fit


The New York look.

Rihanna oduvek je vešto kombinovala više stilova, davajući ležernosti epitet imperativa. Kako je fokus ovog puta bila ikonična torba, u drugom planu našla se opuštena trenerka. Siva majica na bratele kao i Savage x FENTY komad veša zagovarali su street style seksipil. Bunda dozivala je glam stranu američke Velike jabuke dok su glomazne srebrne alke upotpunile the New York look. Naočare s prozirnim staklima donele su dodatan cool touch.

But wait, the hair?


S druge strane, veliku pažnju privukla je i bold frizura poznate pevačice. Lansirajući svoj novi beauty brend, FENTY HAIR, američka diva naišla je na nekolicinu negativnih komentara. Mnogi komentarisali su da nema toliko smisla da neko ko neprestano nosi perike započinje svoju liniju proizvoda za kosu, međutim, Rihanna svojom novom frizurom smelo je odgovorila. Još jednom, pevačica poručila je da se ne plaši da koketira sa rezličitim bojama kose, stilovima i frizurama. Ovog puta to je bila kratka kovrdžava frizura caramel tonova.

Da li je ovo boja kose sezone, pitanje je, ali zasigurno tvrdimo da pomenutu torbu želimo u svim mogućim veličinama i bojama.

Rihanna Louis Vuitton X Stephen Sprouse torba autfit
rihanna / profimedia

Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, 1stdibs / Instagram / @vestidor.idea, @daniklass, @no.5cinco /

Učitati još
Zatvori