Rihanna je poručila da ove sezone nosimo crvene Puma patike – evo i naših favorita
Rihanna je poručila da ove sezone nosimo crvene Puma patike – evo i naših favorita

Rihanna je poručila da ove sezone nosimo crvene Puma patike – evo i naših favorita

Stilske lekcije Robyn Rihanne Fenty na neki način predstavljaju modne postulate koje slepo sledimo. Prvo smo pomešali bisere, teksas i street style, zatim odlučili da nosimo marame preko kačketa, a šta nam sada poručuje? Rihanna nedavno proširila je svoju business imperiju FENTY HAIR brendom, i ako smo i dalje najviše isčekivali novu muziku. Ovog puta, pevačica prošetala je ulicama Njujorka, noseći autfit koji je poslao veoma jasnu poruku. Majica je poručila I’m retired, a patike da ovog leta nosimo crvenu (vintage) Pumu. Donosimo sve detalje autfita koje je prodrmao modnu a i entertainment scenu.

She’s retired?


Stop asking for new music – Riri’s outfit said.

Možda i stilski najglasniji komad, ovog puta jeste odabrana plava majica. Natpis I’m retired, našao se u samom epicentru modne scene. Kako znamo da poznata pevačica definitivno nije dala ostavku u svojoj business karijeri, s obzirom na to da nastavlja da nadograđuje svoju imperiju, pomenutom kombinacijom odgovorila je na najčešće postavljenja pitanja i možda i beznadežna očekivanja mnogih. Nakon lansiranja novog beauty brenda, američka zvezda naišla je na mnoge pohvale ali i kritike. Kao i do sada, svi su se zapitali –  zašto linija za kosu a ne novi album? Rihanna već par puta u svojim intervjuima poentirala je da nova muzika dolazi ali bez konkretnog datuma. Međutim, mislimo da nam je sada dala odgovor na ovo pitanja. Možda i neće biti nove muzike, i ona je (možda) muzički retired.

Pored modno vokalne majice, ostatak autfita činila je teget suknja, pistaći zelena Bottega Veneta torba, vintage Dior naočare za sunce, kao i patike koje diriguju trend sezone.

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Rihanna and A$AP Rocky were spotted arriving and leaving a private apartment in New York, showcasing their chracteristic style. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 879502050, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Rihanna, Credit line: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
PROFIMEDIA

Sneaker of the season


I ako je I’m retired majica ispričala svoje, patike ovog puta bile su u fokusu našeg modnog radara. Radi se o Puma Avanti VL patikama u vibratnoj crvenoj boji. Partnerstvo između Rihanne i Pume traje već godinama. Naime, prva kolaboracija ovog moćnog dvojca uzela je mesto 2015. godine. U svom zajedništvu, Puma x FENTY stvorio je mnoštvo popularnih modela patika. One o kojima danas govorimo, nastale su pročešljavanjem arhive sportskog brenda. Naime kroz singeriju dva ikonična modela, izrodila se kolaboracija koja je lansirana u septembru 2023. godine. Pomenuti model, svoju inspiraciju pronašao je u sponi Puma King football i Easy Rider running patika.

Rihanna svojim autfitom poentirala je da ove sezone nosimo crvene Puma patike, i to one koje su vintage. Nažalost ova kolaboracija i konkretno ovaj model nisu više dostupni, te donosimo alternative Rihanninog favorita.

Foto: Profimedia / Puma, Walmart

Učitati još
Zatvori