Praznik mode u srcu grada – obucite se u Beograd!
Praznik mode u srcu grada – obucite se u Beograd!

Praznik mode u srcu grada –
obucite se u Beograd!

Ukoliko volite shopping (a ko ne voli shopping?!) imamo sjajne vesti za vas. Rezervišite petak 9. jun za praznik mode i to u srcu grada i ne propustite Rajićeva Shopping Day – all day, koji će trajati od 10h do 22h. Mi uvek pronađemo neki statement komad na sniženju u Rajićevoj, a tome se nadamo i ovog puta.

Iskoristite vrtoglave popuste do čak 60% na najnovije kolekcije za proleće-leto, vrhunskih svetskih brendova kao što su – Pinko, Hugo, Scotch & Soda, MiaMaya, Tommy Hilfiger, Lindex, Remiks.com Space, Fashion&Friends, Outdoor Sports, ali i mnogih drugih. I zakoračite u najsunčanije godišnje doba obučeni u autentične i uzbudljive odevne komade.

@rajicevashoppingcenter

Obradujete sebe, ili vama drage i bliske ljude, i uživajte u uzbudljivom iskustvu kupovine koje je Rajićeva pripremila samo za vas. Pored popusta, očekuju vas i brojna iznenađenja. Iznenađenja koja ćete otkriti u samom centru grada, na korak od Knez Mihailove i Kalemegdana. A nakon obavljenog shoppinga, predlažemo da završite praznik mode i modnu avanturu uz osvežavajući koktel. I to na nekoj od brojnih Rajićeva terasa, odakle se pruža spektakularan pogled na istorijsko srce grada. Rajićeva Shopping Center vas poziva da postanete deo neraskidive modne priče između Beograda i jedinstvenog stila!

Za više informacija o aktuelnim popustima, posetite modnu stranu iz srca grada: www.rajicevashoppingcenter.rs.

Učitati još
Zatvori