Vodimo vas u Rajićeva Shopping Center gde smo pronašli fashion IT obuću na neverovatnom popustu
Vodimo vas u Rajićeva Shopping Center gde smo pronašli fashion IT obuću na neverovatnom popustu

Vodimo vas u Rajićeva Shopping Center gde smo pronašli fashion IT obuću na neverovatnom popustu

“Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.” ― Duško Radović

Duško Radović je to najbolje rekao, a nama ne preostaje ništa osim da se složimo sa njim. Kraj je jula, Beograd je sada u svom letnjem izdanju, i vrvi od ljudi i života. Šetnja gradom sa prijateljima (čitajte, celodnevno ispijanje kafe i shopping mania mood), omiljena je aktivnost svakog ko je jutros imao sreće da se probudi u ovom gradu. I znate kako kažu, svako ima svoje, ali mi svoje omiljene summer aktivnosti najradije pronalazimo u samom srcu grada. I to, nigde drugo nego u sadržaju koji nudi Rajićeva Shopping Center.

Luksuzni osećaj kupovine, a opet za svakoga po nešto

Odavno znamo da je Rajićeva Shopping Center idealno mesto za uživanje u svim centralnim gradskim dešavanjima. Ipak je u pitanju moderan i luksuzan shopping centar sa posebnom beogradskom dušom. Vremenom je postao obeležje našeg glavnog grada. Naravno, naglašavamo epitet shopping sa dušom! Kad predložimo bliskim prijateljima Rajićeva Shopping Center kao jedinstveno iskustvo kupovine u Beogradu, odmah prelazimo na fashion potrošačke argumente.

Prvenstveno, u pitanju je tržni centar potpuno drugačijeg koncepta. Razlikuje se po enterijeru i eksterijeru jer je moderan, prostran i sa dosta prirodnog svetla. Međutim, tu je i činjenica da je Rajićeva Shopping Center ipak zadržao atmosferu intimne shopping i lifestyle oaze u strogom centru. Elegantno, a istovremeno urbano mesto koje čini deo nezvaničnog auteničnog  fashion district-a našeg glavnog grada.

Hajde da budemo konkretni, zašto mislimo da ovde imamo poseban doživljaj kupovine. Pa, zato što su ovde jedinstvene modne prodavnice u ponudi. Osvrćemo se na same prodavnice i asortiman poznatih brendova koje obožavamo. Od MiaMaya Fashion Concept Store radnje u kojoj uvek pronađemo high-fashion posebne komade, preko velike Lindex radnje koja ovde nudi najbolji asortiman u gradu, kao i Women Secret gde uvek pronađemo naše odabrane poslednje komade ovog brenda. Ali tu su i urbane radnje poput Sizeer, gde se prodaju modeli patika koje ne postoje nigde drugde u gradu. Takođe tu je novoplasirani modni dijamant na tržištu, concept store prodavnica Remiks.com Space. Ovde pored brutalnih nish brendova u ponudi, postoje komadi i lokalnih dizajnera.

Ponavljamo, odabrali smo jedan vreli letnji dan da posvetimo summer shopping-u cipela na aktuelnim rasprodajama, a naš izbor je Rajićeva Shopping Center. Ne zato što nam je redakcija u centru grada, ili činjenice da pored prefinjenog osećaja shopping iskustva u strogom centru ovde imamo ponudu za happy hour business lunch. 

Delimo sa vama našu shopping IT obuću kao vrednu insvesticiju u Rajićeva Shopping Center-u. Dobra vest je da ove modele možemo nositi posle letnje sezone u svim prilikama od jutra do mraka, i uvek su aktuelne.

Beauty is in the heart of the city, be a part of it!

Upravo ove činjenice izdvajaju, kako mi kažemo našu Rajićevu od drugih shopping mall lokacija u gradu. Rajićeva Shopping Center poseduje tu dozu ekskluzivnosti koju tražimo, a opet na jedan poptuno pristupačan način. I dok citiramo stihove velikana Duška Radovića, gledamo da spojimo praktičnost i uživanje u jednom shopping danu.

Ne zaboravimo – „pametan shopping“ podrazumeva višesezonski i multinamenski pristup. Odaberite svoj idealan model obuće koje smo pronašli u Rajićeva Shopping Center-u po nikad povoljnijim cenama!

Učitati još
Zatvori