Mona Candy Shop: Novi model torbe za koji već postoji lista čekanja
Mona Candy Shop: Novi model torbe za koji već postoji lista čekanja

Mona Candy Shop: Novi model torbe za koji
već postoji lista čekanja

Zvezda je stigla.

Kada je domaći brend Mona u pitanju, hajp od početka proleća ne jenjava. Kada je 8. marta izašla njihova Signature torba nije prošlo mnogo vremena, a već se našla na sold out listi. Atraktivna veličina, sjajan izbor boja i neizbežno slovo M pronašli su put do srca kupaca, a promociji su doprinele i domaće trendseterke koje su ovaj model uvrstile u svoje svakodnevne autfite.

U jesenju sezonu ulazimo sa Mona Star mini torbom, koja pretenduje da premaši popularnost prethodnog IT modela.

Mona

Mona Candy Shop

Nova mini torba dolazi u pet atraktivnih nijansi – klasik crnoj, crvenoj (koja je, ujedno, i boja sezone), tirkiznoj, baby roze i oker. Tanak kaiš i zlatna kopča možda aludiraju da je ovo isključivo večernji model, ali mini torbe su trenutno must have aksesoar za dan. Rihanna nam je održala lekciju da torbom u boji možemo da razbijemo formalni poslovni autfit, a sa druge strane ovakav model je idealan za night out. 

Mona

Necessities only

Filozofija mini torbe je mnogo kompleksija nego što mislite. Njega uloga je da vas spasi od nošenja nepotrebnih stvari, dok istovremeno pruža chic notu svakoj kombinaciji. Mini torba sa sobom nosi careless & fun energiju ako je u jarkoj boji, ali i classy notu ako je u ozbiljnijem tonu. Ona bespogovorno poručuje da ste sav teret ostavili kod kuće, u bukvalnom, ali i metaforičkom smislu.

Mona

Modna kuća Mona će 18. oktobra održati reviju na kojoj ćemo dobiti inspiraciju kako da stilizujemo Mona Star mini torbu, koja će zasigurno vladati sezonom pred nama. Verujemo da će i dame iz prvog reda dobiti zadatak da nam prezentuju ideje kako da nosimo mini bag, a šta su sve uspele da spakuju u nju javljamo prvom prilikom.

Torba će biti u prodaji od 18. oktobra, a pre-order je moguć na sajtu monaonline.com

Mona
Mona

Foto: Marko Petrović

Učitati još
Zatvori