Evo zašto bi trebalo da pogledate novu epizodu 528fm podcasta
Evo zašto bi trebalo da pogledate novu epizodu 528fm podcasta

Evo zašto bi trebalo da pogledate
novu epizodu 528fm podcasta

Slični u našim različitostima i gotovo jednaki u nesavršenostima.

Iako su nesavršenosti deo našeg autentičnog ja, neretko ih je teško prihvatiti bilo da je reč o licu, telu ili pak onim nefizičkim poput postizanja ciljeva kako profesionalnih, tako i ličnih. Ako je prihvatanje prvi korak, pronalaženje idealnog mehanizma koji će nam pomoći u rešavanju trenutnog stanja bi svakako bio drugi. Nesavršenosti, pogotovo one površinske, izazivaju nelagodu, a u trenutku kada vodimo bitku sa njima naš problem izgleda zaista mnogo veći nego što jeste.

Ono što postavljamo kao imperativ jeste da učinimo sve što možemo kako bismo se osećali sigurnije u svojoj koži. Bilo da je reč o pronalaženju adekvatnih kozmetičkih proizvoda koji će postati neizostavni deo skincare rutine, osmišljavanju efikasnog treninga prilagođenom tipu tela, ili pak detektovanju nekih novih interesovanja i hobija, jer na kraju dana nije fokus samo na onome što vidimo već je umnogome važnije kako se osećamo.

Upravo zbog toga, predlažemo da pogledate novu epizodu 528fm podcasta u kojem voditeljke Antonina Lončarević i Stefana Mijatović razgovaraju na temu nesavršenosti i kako se sa ovim stanjem nosi generacija Z kojoj i same pripadaju. Pored toga, Antonina je uspešan model, te u podcastu otkriva kako je izgledala njena bitka sa nesavršenostima na koži lica i koliko je to uticalo na njenu karijeru unutar ne tako tolerantne modne industrije.

U doba društvenih mreža, nefiltriranih misli i filtriranih lica, osnaživanje mladih odraslih osoba je zaista i više nego poželjno. A, nova epizoda 528fm podcasta, koja je realizovana u saradnji sa brendom Garnier, prva je stanica.

528fm

528fm podcast powered by Garnier

Saveznik u rešavanju problema nesavršenosti na koži lica

Kako smo već pomenuli, ova epizoda 528fm podcasta realizovana je u saradnji sa brendom Garnier, a saveznik u rešavanju problema nesavršenosti na koži lica je upravo Garnier Pure Active crni serum koji ne ostavlja vidljive tragove i lepljiv osećaj na licu. Koncentrovan je dermatološki aktivnim sastojcima – [4%] nijacinamid umiruje neugodan osećaj na koži, AHA ima efekat pilinga, BHA umanjuje bubuljice i pore, dok aktivni ugalj pročišćava i matira kožu. Efikasnost proizvida vidljiva je nakon sedam dana, tekstura kože deluje uglađeno, a ten ujednačeniji*.

Pure Active crni serum nanosi se na čisto lice i nežno se utrlja u kožu. Može da se koristi ujutru ili uveče kao dnevni serum, ili pak u vidu ciljane nege na određenim mestima. Važno je izbegavati područje oko očiju, a nakon 28 dana korišćenja bubuljice, mitiseri, pore, nepravilnosti i crvenilo izgledaju umanjeno**. Formula je dermatološki testirana i pogodna za osetljivu kožu.

Kako bi skincare rutina bila potpuna, Pure Active crnom serumu dodajemo i proizvod za dubinsko čišćenje lica iz Pure Active linije. Reč je o novom Hydrating Deep Cleanseru obogaćenom hijaluronskom kiselinom, ceramidima i glinom koji uklanja nečistoće, pore izgledaju umanjeno i ujednačava teksturu kože, štiteći njenu barijeru.

*Potrošački test, 155 dobrovoljaca.**Klinički test, 43 volontera, uz nanošenje dva puta dnevno tokom 28 dana.
Učitati još
Zatvori