Tijana Žunić novom kolekcijom odstupa od svog prepoznatljivog koda i haljinama dodaje formalniji look
Tijana Žunić novom kolekcijom odstupa od svog prepoznatljivog koda i haljinama dodaje formalniji look

Tijana Žunić novom kolekcijom odstupa od svog prepoznatljivog koda i haljinama dodaje formalniji look

Kreatorka koja nam svojim dizajnerskim opusom dugi niz godina servira vanvremenske klasike, prošle godine u decembru nas je obradovala prazničnom kolekcijom In the Spotlight. Uz proverenu ekipu sa kojom sarađuje dugi niz godina, Tijana Žunić u susret praznicima i ovog decembra predstavila je novu holiday kolekciju koja donosi party i going out, kao i nešto svedenije ready to wear komade.

Kolekcija simbolično nosi naziv Modern Muse Chronicles i inspirisana ženama koje ne pristaju na kompromise. Ovog puta, kreatorka pomalo odstupa od svog prepoznatljivog koda i haljinama dodaje i nešto formalniji look. Odela sa dvoredim kopčanjem, oštrije siluete, ali i oversize modeli – pozivaju na odvažnost.

 

Modern Muse Chronicles.

Stvorena s ljubavlju prema klasičnim formama i sa željom da se svaki komad nosi sa dozom samopouzdanja, nova kolekcija namenjena je ženama koje vladaju poslovnim svetom preko dana, a veče dočekuju u mini ili dugim haljinama sa detaljima koji ističu njihovu smelost i ljubav prema modi.

Modern Muse Chronicles kolekcija nije samo o odeći, već i o doživljaju. Svaki komad odeće je pažljivo dizajniran kako bi se žena koja ga nosi osećala slobodno i samouvereno, neizostavno ističući svoju ženstvenost.

Odvažno, sa stilom.

Nova Modern Muse Chronicles kolekcija je ljubavno pismo ženi koja bez napora balansira smelost sa gracioznošću
i ne plaši se da se istakne u gomili. A ukoliko je dovoljno smela to čini u odvažnom odelu uz pokoji suptilan aksesoar poput niske bisera – ili u elegantnoj haljini uz pokoji bold fashion statement piece kao što su ultra-popularne kožne rukavice.

Atipični krojevi, unutar šavova kriju klasične komade sa modernim twist-om. Iskrojeni detalji, šik haljina bez rukava i bezvremenski šarm kariranog printa – to je simfonija elemenata kreiranih za ženu koja želi da ukrade show i ispriča svoju priču iz svog ugla.

Glam & Glitter.

Ono što je prošle godine dominiralo holiday kolekcijom u vidu disco total look-ova, sada se pojavljuje tek u fragmentima poput statement asimetrične suknje ili srebrnog tkanja na odelu. Suptilno, decentno, najavljuje tihu novogodičnju noć u outfitima koji će se pamtiti / i nositi/ još mnogo sezona nakon. Nova kolekcija je sve što želimo od nove godine.

 

Učitati još
Zatvori