7 savršenih: Kožne rukavice
7 savršenih: Kožne rukavice

7 savršenih: Kožne rukavice

Rubriku 7 savršenih ove nedelje posvećujemo još jednom takozvanom zimskom trendu koji nam na to do (u našem slušaju write) listi stoji još od prošlog leta kada se Ye u kontinuitetu, na veoma visokim temperaturama, pojavljivao u crnim kožnim rukavicama. Jasno je već da su u pitanju faux leather rukavice i da u procesu niko nije stradao, osim možda Mr. Westa čija modna ideologija ne poznaje vremensku prognozu.

Tabi Shoes? More like Tabi gloves

Kanye i njegova signature kombinacija kožnih rukavica i gumenih čizama svakako su povod pisanja teksa, međutim we go way back jer referentnu tačku pronalazimo u Maison Margiela kolekciji jesen/zima iz 2009. godine koja je iznedrila naš večiti, kako se danas popularno kaže, predmet žudnje – Long Leather Tobi Gloves. Iako ove sezone Tabi cipele zadržavaju titulu, ovog puta Margiela nas je inspirisao prepoznatljivim dizajnom koji je primenio i prilikom kreiranja kultnog modela zimskih rukavica.

Kožne rukavice i nepripadnost jedinstvenoj ideologiji

Kožne rukavice rekli bismo, poput New Balance patika, navijaju za dva tima – dad next door i supermodele. Ipak, streetwear zajednica i jedan deo hypebeast pobornika takođe uvažava postojanje ovog zimskog aksesoara čija praktičnost koketira sa kul estetikom. Shodno tome, čak ćete i Kim videti kako u različitim situacijama kombinuje svoj izabrani par kožnih rukavica.

Dugačke ili kratke, na vama je da odlučite. Izdvojili smo 7 savršenih kožnih rukavica, od kojih su neke veoma pristupačne i još uvek se nalaze na sniženju. Stoga, nastavite da skrolujete.

7 savršenih: Kožne rukavice

zara
zara
zara
zara
kožne rukavice
mango
kožne rukavice
mango
kožne rukavice
mango
Učitati još
Zatvori