Massimo Dutti ima sniženje vredno pažnje: Investiramo u ove komade
Massimo Dutti ima sniženje vredno pažnje: Investiramo u ove komade

Massimo Dutti ima sniženje vredno
pažnje: Investiramo u ove komade

Ako ste pobornica klasičnog stila i kvalitetne odeće koja nema rok trajanja, imamo dobru vest za vas! Massimo Dutti nas je iznenadio neplaniranim sniženjem. Dobra vest je da nisu na popustu samo zimski komadi, naprotiv, na lageru se nalaze zaista fantastični komadi koje ćemo rado nositi već ovog proleća.

Iako vam često kreiramo šoping vodič vredan pažnje, uvek se zalažemo za pametnu kupovinu. Tako smo, i ovog puta, izdvojili klasične komade koji će vam trajati i koje ćete zaista nositi i lako kombinovati.

Dug vuneni kaput je must, tako predviđaju i NYFW trendovi za jesen/zimu, teksas trench je modni imperativ ovog proleća, blejzer sa kaišem takođe, dok je boja sezone – zelena. Mala crna haljina sada je mala ljubičasta haljina, jer je to još jedan favorit među bojama za ovu sezonu. Duga satenska slip haljina je i dalje IT komad, kao i pruge uz flare džins.

Popust je značajan – i do 60 odsto i mogu se naći vredni komadi po znatno nižoj ceni. Veličina za sada ima, ali svakako predlažemo da ne čekate mnogo. Neki komadi su se već rasprodali.

Dugački vuneni kaput
Teksas trench
Blejzer sa kaišem
Sako u boji sezone
Mala ljubičasta haljina
Asimetrična haljina
Duga satenska haljina
Slip haljina
Končani džemper sa polo kragnom
Kardigan na pruge
Košulja sa džepovima
Bluza od viskoze
FLARED JEANS
Lanene pantalone
Sandale na blok petu
Kožne sandale sa kaiševima

Celu ponudu odeće na sniženju možete naći na njihovom sajtu.

Foto: Massimo Dutti, Instagram: @massimodutti

Učitati još
Zatvori