Pastelna čipka je ultimativni izbor ove sezone – a to potvrđuju Rihanna i Sabrina Carpenter
Pastelna čipka je ultimativni izbor ove sezone – a to potvrđuju Rihanna i Sabrina Carpenter

Pastelna čipka je ultimativni izbor ove sezone – a to potvrđuju Rihanna i Sabrina Carpenter

S dolaskom prolećne sezone i više je nego očekivana promena paleta boja našeg ormara. Od floralnih potpetica koje su apsolutni must do favorizacij little white dress-a, ovo razigrano doba godine još jednom je odličilo da se istakne.

Naši omiljeni shape wear i lingerie brendovi odlučili su se za isti pravac. Dolaskom blooming sezone, bordo, ljubičaste i crvene satene ostavljamo po strani dok apsolutno vođstvo preuzima pastelna čipka. Ovu informaciju donele su nam ni manje ni više nego Sabrina i Rihanna. Predstavljamo vam naše favorite iz pomenutih kolekcija.

Skims Strech Lace
Skims Strech Lace collection
Savage Signiture Script
Savage Signiture Script

Skims says – Sabrina & Strech Lace

Sabrina Carpenter, american sweetheart i vlasnica hit pesme Nonsence, predstavlja novo lice prolećne kampanje brenda Skims.

Za sada smo odlično razumeli politiku poslovanja ove i više nego uspešne etikete. Za razliku od ostalih brendova koji svoja izabrana lica prilagođavaju estetici brenda, Skims je onaj koji se utapa u estetiku osobe s kojom sarađuje. Svakom svojom kampanjom, svoje ambasadore predstave u najboljem mogućem svetlu i unutar njihovog ličnog imidža. Na ovaj način Skims je uspeo da pridobije raznovrsne ciljne grupe i na veoma organski način proširi svoje poslovanje.

Poznata pevačica, prepoynatljiva je po svojoj soft girl estetici i romantičnim siluetama pri odevanju, te nas uopšte ne čudi što je baš ona bila izbor za prolećnu kampanju.

Ovog puta vođstvo uzela je pastelna čipka pretežno bebi roze, plavih i žutih tonova. Jedna od ključnih karakteristika ovog drop-a je i, kako samo ime kaže, Strech Lace. Ovog puta Skims je uveo inovaciju u svoje materijale i predstavio mekšu i rastegljiviju čipku. Ova kolekcija upotpunjena je raznolikim setovima veša, korsetima, čarapama i mnoštvom ostalih proizvoda od najkvalitetnije čipke. Uz Sabrinin influence i neminovan romantični izgled ovih komada, ne sumnjamo da će se pomenuta kolekcija rasprodati brzinom svetlosti, te i sami znate šta vam je činiti.

Savage Signiture Script – by Riri

Već šest godina Rihanna dominantno korača langerie industrijom. Svojim Savage x Fenty kolaboracijama, poznata pevačica postala je jedan od apsolutnih favorita potrošača i još jednom je poentorala svoj fokus koji čine različitosti.

Čak i u svom brendu šminke, Fenty Beauty, poznata umetnica se od samog starta fokusirala na razbijanje granica i diverzifikaciji. Na isti način, ova diva posluje i sa Savage brendom. U njihovoj ponudi možete pronaći ogromnu varijaciju veličina od A do H korpe. Svojim raznolikim kolekcijama i varijacijama boja, Rihanna je na neki način proslavila Fun lingerie game i dokazala da nije samo crna čipka seksi.

Nova Savage Signiture Script kolekcija, donela je uvertiru u prolećnu sezonu svojim pastelno plavim setom koji je između ostalog, zapalio internet. Ova kolekcija kao svoj fokus uzela je sheer modele pastelnih boja s Savage čipkanim natpisima.

Ne sumnjamo da ćete se uz Savage i Skims osećati najbolje u svojoj koži, te nas interesuje, koja će se od ovih kolekcija prva naći na vašoj prolećnoj wishlist-i?

Foto: Instagram / @skims, @badgalriri, @savagexfenty

Učitati još
Zatvori