Zakoračili smo u novi svet domaćeg brenda ChanyMaria
Zakoračili smo u novi svet domaćeg brenda ChanyMaria

Zakoračili smo u novi svet
domaćeg brenda ChanyMaria

Domaći brend ChanyMaria od svojih početaka ruši do tada postavljene kodekse lokalne mode, a upravo je predstavljena nova kolekcija koja dodatno potvrđuje tezu. Zakoračili smo u ekstragavantni svet dizajnerke Marije Čanji koja dugi niz godina svojim neprikosnovenim vizijama redefiniše stilski izraz domaće modne scene i vizuelno iskusili netaknute prostore univerzuma gde ljudski ego (još uvek) nije uspeo da poremeti balans i napravi razliku među nama. Kolekcija NEWWORLD prvobitno je predstavljena na Cinettica modnom festivalu u Berlinu, a potom i na 52. Belgrade Fashion Week-u.

newworld
newworld
newworld
newworld
newworld

Dubina svemira i beskonačnost

Inspiraciju za novu kolekciju NEWWORLD dizajnerka Marija Čanji pronalazi u dubinama svemira, crnim rupama i tajnama univerzuma koje ne prestaju da fasciniraju i podstiču na promišljanje, kao i u večitom traganju za nekim boljim i plemenitijim svetovima. Kolekcijom dominiraju velike kapuljače kao simbol zaštite od turbulencija spoljašnjeg sveta i savremenog društva koje ume da bude zastrašujuće. Kao i do sada, prilikom kreiranja nove ChanyMaria kolekcije diazjnerka je koristila materijale koji drže formu, simulirajući snagu pojedinca i svemira kom pripadamo.

newworld
newworld
newworld
newworld

NEWWORLD by ChanyMaria

Novom ChanyMaria kolekcijom domaćeg brenda dominiraju tamni tonovi i metalik boje. Kreacije su namenjene za sve one koji su odvažni i ne prežu da kombinuju različite stilove i materijale i koji u modi vide svojevrsnu poruku društvu. Takođe, u novoj kolekciji su pristutni i unisex komadi koji imaju za cilj negodovanje odavno postavljenih granica između muške i ženske linije, jer na kraju dana – kojeg je roda moda? Na ovaj način, dizajnerka Marija Čanji kroz kolekciju NEWWORLD šalje poruku prihvatanja, tolerancije i snažnog jedinstva koji nam je i više nego potreban na domaćoj modnoj sceni.

newworld

ChanyMaria RUNWAY

Cinettica Fashion Festival

Belgrade Fashion Week

Hair: Goldwell Serbia (@goldwell.serbia), Cindy Cerrone (@beautylicious.by.cindy)
Makeup: Cindy Cerrone (@beautylicious.by.cindy), Jovan Nikolić (@jovanmakeup222)
Art direkcija / organizacija: Jovana Nikolić (@jo_itsfine/@jo_itsurgent)
Foto: Kenneth Dumevi (@ken.dumevi), Đorđe Tomić (@djordjetomicfotokratija)

Učitati još
Zatvori