Aubrey Plaza nas je konačno naučila kako da izgovorimo LOEWE
Aubrey Plaza nas je konačno naučila kako da izgovorimo LOEWE

Aubrey Plaza nas je konačno naučila
kako da izgovorimo LOEWE

Misterija kako se izgovara ime brenda Loewe konačno je razrešena – u novoj viralnoj kampanji čije su zvezde Aubrey Plaza i Dan Levy. Španska luksuzna modna kuća osnovana je pre skoro 200 godina – 1846. i to u Madridu. Od 1996. godine je u vlasništvu LVMH grupacije a njihove revije pratimo dva puta godišnje, u okviru Nedelje mode u Parizu.

Ovaj brend je poslednjih par sezona doživeo potpuni revival, svi ga nose ali mali broj zna da izgovori njegovo ime, pa čak i činjenicu odakle potiče. Marketing tim rešio je da nam razreši ovu dilemu jednom za svagda i to kroz vrlo catchy kampanju koja je smeštena u spelling contest salu i za zadatak ima da nas nauči pravilnom izgovoru imena brenda, ali i podseti na koje smo sve načine grešili.

L-O-E-W-E

Kako ova modna kuća ima ozbiljan heritage, kroz novu kampanju smenjuju se različite dekade kroz koje se provlači isti problem – niko ne zna da pročita ime brenda ili, još gore, ne zna da ga speluje kada mu se kaže ime na glas. Upravo je zato tema ove kampanje spelling contest, gde u različitim Loewe arhivskim komadima vidimo glavne junake koji su u ulogama sudije i takmičara.

Do samog kraja svakog videa nijedan takmičar nije znao kako da speluje, što je česta pojava i u savremenom dobu – svi znaju kako izgleda logo ali stidljivo izgovaraju ime u nadi da su ga rekli pravilno. Once and for all – nadamo se da će nakon ovih viralnih videa svi naučiti lekciju o spelingu i izgovoru imena jedne od najpoznatijih španskih modnih kuća, čija je prodaja u poslednjem kvartalu 2023. godine zabeležila odlične rezultate.

The coolest front row

Već smo pisali o tome kako Loewe nepogrešivo bira svoje brend ambasadore, pa u svojim prvim redovima ima coolest FW gang. Još jedan fun fact je da se u najavama za novu fall/winter reviju našao i srpski model Pavle Nikolić, a fotografisao ga je legendardni David Sims.

Da zaključimo ovaj tekst i spelling class, it’s L-O-E-W-E.

Foto: Instagram / @loewe

Učitati još
Zatvori