Loewe Gang: Koje su cool ličnosti bile specijalni gosti ove prestižne revije?
Loewe Gang: Koje su cool ličnosti bile specijalni gosti ove prestižne revije?

Loewe Gang: Koje su cool ličnosti bile
specijalni gosti ove prestižne revije?

Nakon što ste sigurno više puta ukucali na youtube da proverite kako se pravilno izgovara ime brenda LOEWE, sada možemo da krenemo na sledeći nivo. Loewe front row je možda naš (do sada) omiljeni ove modne sezone.

Na čelu kreativnog vodjstva ovog španskog brenda nalazi se Jonathan Anderson koji je uspeo da Loewe logo stavi u rang svetskih najluksuznijih brendova. Ova modna kuća osnovana je u Madridu davne 1846. godine, a svojevremeno je radila ekskluzivne komade za špansku kraljevsku porodicu.

Danas, ovaj brend je svež, moderan a istovremeno održava svoj istorijski luxury heritage. Možemo slobodno da kažemo da je Loewe trenutno prisutan svuda, tražen, nošen i poštovan od strane istinskih modnih znalaca. Zavirimo zajedno u njihov front row za sezonu SS/’23.

Kylie Jenner, koja je ove sezone rešila da isprati par revija u Parizu, definitivno je ukrala pažnju novinara i prisutnih zvanica pojavivši se u belom pamučnom donjem vešu i sivom oversize kaputu. Da li će Loewe bokserice biti najtraženiji komad sledeće godine? Calvin Klein move over, we already have most wanted briefs of the season.

Varijabilitet stajlinga odabranih zvanica je ono što je zaista fascinantno, imajući u vidu njihove različite profile i vizuelne identitete. Tina Kunakey sjajno je iznela sive široke pantalone i emerald bomber jaknu, Evan Mock je deliverovao preppy college look, dok je Emma Chamberlain uklopila svoju novu silver frizuru sa genijalnom haljinom koju je obukla preko pantalona.

Loewe zapravo ima najcool gang na Nedelji mode u Parizu, i to bez neke velike pompe i drame. Karlie Kloss prošetala je haljinu koju svi želimo za neki cocktail party, a Emily Ratajkowski oversize double denim. Želimo da popularnu hip hop pesmu Gucci Gang preimenujemo u Loewe Gang. Ima smisla zar ne?

 

Loewe Gang

Loewe
Kylie Jenner via @loewe
Loewe
Tina Kunakey via @loewe
Emma Chamberlain via @loewe
Loewe
Ama Lou via @loewe
Loewe
Karlie Kloss via @loewe
Evan Mock via @loewe
Emily Ratajkowski via @loewe
Stephane Bak via @loewe

Trend alert

Ulice Pariza preplavile su naočare jarkih boja i interesantnog dizajna. Ako ste se pitali koja modna kuća stoji iza njih – odgovor je upravo Loewe. Da li će ovaj aksesoar biti sastavni deo našeg instagram feed-a?  Mi smo ubedjeni da je odgovor DA.

Foto: Instagram @loewe

Učitati još
Zatvori