Adria Tour: IZAKOVA & Lunilou prave turneju po Jadranu
Adria Tour: IZAKOVA & Lunilou prave turneju po Jadranu

Adria Tour: IZAKOVA & Lunilou
prave turneju po Jadranu

Leto u modi znači samo jedno – pop-up’s are everywhere! Nakon brojnih high-end brendova o kojima smo već pisali, i domaći brendovi se odlučuju na taj poduhvat, ali na nesvakidašnji način. U pitanju je turneja brendova Lunilou i IZAKOVA, iza kojih stoji Izabel Kovačić. Ovi brendovi su imali drugačiju zamisao za realizaciju pop-up turneje. Naime, oni su se odlučili za putujući pop-up, tako što će napraviti turneju u šest gradova. Tokom jula i avgusta njihove proizvode možete pronaći u Zagrebu, Rovinju, Opatiji, Zadru, Splitu i Dubrovniku. A mi donosimo sve o tome.

Izabel Kovačić je it devojka regionalne scene i kreativna direktorka dva modna brenda. Sa svojom sestrom je pokrenula brend Lunilou tokom 2015. godine, a zatim i brend IZAKOVA krajem prošle godine. Od samih početaka, ona prkosi brzom menjanju modnih trendova, promovišući bezvremenske i održive komade. Ovog leta, kolaboracija ova dva brenda, donosi nam specijalnu kolekciju naziva Una giornata sull’isola di Mana. Izabel je dizajnirala kolekciju koja nudi pažljivo izrađenu, visoku modu, u nadi da inspiriše novu eru svesnog luksuza. Pored toga, u komadima koji čine kolekciju ogleda se posvećenost detaljima, a njen glavni cilj je zelenija budućnost. Ove pažljivo dizajnirane komade možete pronaći upravo na njihovoj pop-up turneji.

IZAKOVA & Lunilou turneja


Sa početkom jula, naše misli su usmerene ka moru i odmoru. Kako je Jadran idealno mesto za odmor u vrelim letnjim danima, donosimo vam modne vesti sa primorja. Adria Tour, već pomenutih brendova, uključuje posetu šest gradova u Hrvatskoj. Brendovi će se zadržati u svakom od pomenutih gradova samo nedelju dana. Polazna stanica avanture bio je Zagreb, gde već imaju svoj butik, a u prvoj nedelji jula proizvode možete pronaći u hotelu Lone u Rovinju. Ukoliko se nađete u nekom od pomenutih gradova u isto vreme kada i IZAKOVA & Lunilou, obavezno ih posetite. Sve detalje o njihovim pop-up lokacijama možete pronaći na Instagram profilu.

Foto: Instagram @lunilou, @izakova / IZAKOVA / lunilou

Učitati još
Zatvori