Double glossing kao beauty trend sezone: Ovo je go-to duo s kojim ga možete postići
Double glossing kao beauty trend sezone: Ovo je go-to duo s kojim ga možete postići

Double glossing kao beauty trend sezone: Ovo je go-to duo s kojim ga možete postići

Letnja sezona pokucala je na naša vrata, sa sobom donoseći nešto vedrije nebo, temperature koje prelaze trideset stepeni Celzijusa, ali i dane koji traju duže. U toku June glow-up challenge-a, shvatili smo da je našoj makeup rutini potrebno osveženje. Želimo da u svoj everyday look integrišemo proizvode koji će istovremeno imati i hidrantno ali i glowy dejstvo. Stoga, leto pod numerološkom oznakom 24 poručilo nam je da ove godine slepo pratimo double glossing trend. U čemu je tajna i kako dolazimo do look-a koji sjajem osvaja vrelu sezonu pred nama, otkriće moćni dvojac kome smo prepisali ovogodišnju kartu lepote – NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click sjaj za usne i NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip.

NYX Slick Click sjaj za usne i Fat Oil Lip Drip su tim koji dobija

Double glossing?


Naime, double glossing predstavlja beauty trend sezone koji se primarno odnosi na usne. Kako u toku leta želimo da na nama sve sija, počevši od kože tela koju ukrašavamo shimmer-ima do odevnih kombinacija koje želimo da budu što vibrantnije, fokus i dalje ostaje na usnama. Double glossing zagovara sočne, glatke i hidrirane usne čiji izgled postižemo nanošenjem dva moćna glossy proizvoda. Ovog puta, kao naša desna (beauty) ruka izdvojili su se NYX Professional Makeup proizvodi i to NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click sjaj za usne kao i NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip. Sjaj koji biste inače samostalno naneli na usne, sada dobija pojačanje u vidu ulja koje će njegov odsjaj dodatno pospešiti i učiniti ga dugotrajnijim. Sinergija ovog moćnog dvojca odlučila je da koketira letnjom sezonom, čineći tim koji nas prati apsolutno uvek i svuda. Od jutra do mraka double glossing zagovara power duo politiku, a evo i kako dolazimo do ovog izgleda.

Step one [ Fat Oil Slick Click sjaj za usne ]


Klikni za sočne usne

Bilo da smo na kafi, u shopping-u ili pak u opuštenoj gradskoj šetnji, želimo da naš lip combo ostane što duže na usnama. Stoga, prvi proizvod kome se obraćamo u potrazi za sjajnim usnama predstavlja NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click sjaj za usne. Samo jednim klikom, otpušta se dovoljna količina proizvoda koji će učiniti usne negovanim tokom celog dana*. Obogaćen uljem maline, avokada i artičke maline naš magični štapić obećava negu, boju i hidrataciju usana. Veganska formula** donosi sjajan finiš samo jednim korakom i omogućava kontrolisanje intenziteta boje i sjaja prema sopstvenim željama. Pomenuti proizvod je dostupan u osam nijansi i svojom formulom pruža hidrirane usne i do 12h***.

*instrumentalni test
**bez sastojaka ili nusproizvoda životinjskog porekla
***instrumentalni test 
NYX Slick Click i Fat Oil Lip Drip: Sjaj i ulje za usne koje želimo

Step two [ Fat Oil Lip Drip ]


Go-to duo za negu usana

Sada, kada smo popili prvu jutarnju kafu, golden hour našao se gotovo iza ugla. Inspirisani zlatkastim zracima sunca, odlučili smo da double glossing trend sprovedemo u delo. Drugi korak ove trendi rutine bilo bi nanošenje ulja za usne. Kao imperativ sjajnih usana, drugi korak našao se unutar inovativne formule NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip-a. Ovaj moćni dvojac svojom formulom zagovara dugotrajni sjaj glatkih i sočnih usana. Double glossing ovog puta pripisan je brzom i jednostavnom nanošenju bez nereda i lepljenja. Jer, NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click sjaj za usne i NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip nude potpuno lagan osećaj na usnama.

Ovaj moćni dvojac svojim nijansama nudi savršeni lip combo za svaku priliku od jutra do mraka. One koje zagovaraju nude politiku ostavili smo za AM zonu, dok one nešto vibrantnije prepisujemo PM sagi.

Double glossing izdvojio se kao apsolutni hit leta, te je vreme da s ovom moćnom kombinacijom ostavite sjajan trag gde god da krenete.

Journal finds


 

Foto: Journal produkcija, LILLY
Kreativna direkcija: Iva Vuković
Model: Jovana Klenkovski

 

Učitati još
Zatvori