Stiglo je proleće – a sa njim i novi dvodelni setovi za trening
Stiglo je proleće – a sa njim i novi dvodelni setovi za trening

Stiglo je proleće – a sa njim i novi
dvodelni setovi za trening

Proleće i toplije vreme mnoge ljude podstaći će da slobodno vreme sve više provode u prirodi i parkovima. Posledično, usled nove životne energije pojedini će dobiti želju da postanu aktivniji, a to se može postići kroz različite aktivnosti. Bilo da više preferirate trening kod kuće, u teretani, pilates ili možda čak trčanje – nova odeća, i to ona koja je specijalizovana za trening, definitivno će vas dodatno motivisati. Patike za trčanje već smo popisali, a sada je red došao i na dvodelneco-ordsetove.

Sezona treninga – i nove opreme

Baš kao i sa patikama za trčanje, iza co-ord setova postoji određena filozofija. Ona je, pre svega, usmerena na povećanje produktivnosti tako što se istovremeno sjedinjuju dva aspekta – lepo i korisno. Međutim, pre svega, najveću pažnju neophodno je obratiti na udobnost odeće koju kupujete, a koja će vam biti namenjena isključivo za trening.

Za razliku od patika i stava da svaki sport zahteva različite performanse, situacija sa odećom za trening je nešto jednostavnija. Ipak, potrebno je posebno proučiti materijal od kog je ovakva odeća napravljena, sa obzirom na to da ćete se [ dok je nosite ] verovatno više umarati i znojiti. Stoga je važno da ona bude lagana, ali kvalitetna – baš kao i obuća.

Kvalitet ispred kvantiteta

Danas je dvodelne setove, koji se sastoje iz gornjeg i donjeg dela, moguće pronaći u različitim prodavnicama. Štaviše, čini se da između određenih brendova postoji konkurencija kada je u pitanju zadovoljavanje potreba kupaca. Međutim, kada su u pitanju kupci, upravo postojanje konkurencije rezultira najvećom ponudom na tržištu. Upravo zbog toga, danas svako može da nađe co-ord set po svom ukusu.

Bilo da više volite kratke ili dugačke rukave, neutralne ili jarke boje, sve što je potrebno jeste da pri narednoj poseti tržnom centru obiđete neke od prodavnica u kojima se može pronaći sportska odeća. Ipak, kako bismo vam pomogli, napravili smo kratak vodič kroz dvodelne setove sa kojima sigurno nećete pogrešiti.

Journal finds: Dvodelni setovi za trening

dvodelni setovi za trening
oysho
dvodelni setovi za trening
oysho
dvodelni setovi za trening3
oysho
dvodelni setovi za trening2
oysho
oysho
dvodelni setovi trening1
oysho
trening dvodelni setovi1
h&m
h&m
dvodelni setovi
H&M
dvodelni setovi1
h&m
dvodelni setovi4
stradivarius
dvodelni setovi2
stradivarius

Foto: Instagram @isabellemathersx / Oysho / H&M / Stradivarius

Učitati još
Zatvori