Trend alert: Mašnice za kosu
Trend alert: Mašnice za kosu

Trend alert: Mašnice za kosu

Već neko vreme merkamo različite načine na koje kul instagram devojke koje pratimo nose mašnice u kosi. Svilene ili plišane, sitne ili velike, nošene u paru ili samostalno. Sve je to bio jedan veliki hoće li-neće li trenutak, da li će ovaj aksesoar za kosu zaživeti kao trend? Međutim, sada je jedno već sigurno, mašnice u kosi su ušle na velika vrata i previđamo da ćemo ih samo češće i češće viđati. Dakle, trend alert!

Just put a bow on it 

Ukoliko je sređivanje frizure deo kome se najmanje radujete kada je u pitanju spremanje za taj dan, potpuno vas razmemo. Nakon odabira odevne kombinacije i šminkanja, naše strpljenje je već na izmaku. Stoga, frizure koje zahtevaju minimalo truda i vremena su one koje na kraju najčešće i nosimo. Upravo ovde nastupaju mašnice za kosu.

Jedna ovakva mašnica ima moć da da stvori utisak dodatnog uloženog truda, kada ste u realnosti napravili frizuri za nekoliko sekundi. Mašnice koje se kače poput šnalica, savršeno će izgledati kada jednostavno prednje pramenove kose sklonite sa lica i zakačite ih pozadi. Drugim rečima, just put a bow on it, i gotovi ste. Ovo je naš savet kako najbrže postići sladak, preppy izgled.

Veliki deo zasluge za to što je ovo sada postao trend koji viđamo sve češće, moramo da pripišemo nikome drugom do gospođici Beer. Madison Beer već duže vreme možemo da vidimo se velikom mašnom u kosi, čak možemo da kažemo kako su mašnice činile njen signiture look za nastupe. Jednom prilikom je njen pas izneo ovu slatku frizuru, i smatramo da to dosta govori o pevačici i njenoj ljubavi prema mašnama.

@madisonbeer
@madisonbeer

Želite da probudite hiperženstvenu stranu sebe i pridružite se trendu mašnica u kosi? We got you covered. Malo smo istraživali po našim omiljenim radnjama, i uboli premiju na H&M sajtu. Pronašli smo mašnice koje će biti idealne za postizanje ovog izgleda, i s obzirom da su u plišanog materijala, savršeno će izgledati tokom predstojeće hladnije sezone.

H&M

Hair Clip with Bow
Hair Clip with Bow
Hair Clip with Bow

Foto. H&M, Instagram

Učitati još
Zatvori