Trend alert: Braon komadi su neizostavna uvertira za jesen
Trend alert: Braon komadi su neizostavna uvertira za jesen

Trend alert: Braon komadi su
neizostavna uvertira za jesen

Ima jedan citat Carrie Bradshaw iz serije Sex and the City o jeseni i promenama koje donosi. I upravo taj citat nas prati svakog septembra u trenutku kada se trendovi znatno menjanju. Kada biramo drugu paletu boja i ne toliko lagane teksture, kada konačno dođe vreme za neke nove početke. Ekspanzija roze boje polako jenjava, a nju neminovno zamenjuju zagasitije nijanse. U rečniku modne industrije, to bi značilo da su braon komadi neizostavna uvertira za jesen i da ćemo ih ove sezone, bez premca, kombinovati sa crvenim tonovima.

„There is a time of year in New York when, even before the first leaf falls, you can feel the seasons click. The air is crisp, the summer is gone. And for the first night in a long time, you need a blanket on your bed.“ – Carrie Bradshaw, Sex and the City

King of the Fall

The Weeknd je sam sebe krunisao za kralja jeseni, a mi bismo isto mogli da kažemo i za braon komade. Bilo da su u pitanju majice, pantalone ili pak kožni komadi poput čizama ili jakni. Braon tonovi su svuda oko nas i predviđamo da će ove sezone imati značajniju ulogu od pukokg trenda koji očekujemo sa prvim opalim listovima. Ove sezone važiće za jedan od vodećih modnih talasa.

Styled by Journal

Kada je u pitanju kombinovanje smeđih tonova neophodno je biti veoma pažljiv. Uvek odlično idu uz dobar džins, zelene detalje, a ove godine naslućujemo i pojavu velikog broja autfita koji će sadržati braon i crvene nijanse. Početkom godine nosile su se washed leather jakne za koje slobodno možemo da kažemo da su postavile odličan temelj onome što upravo sledi, a to je trend braon kožnih jakni.

Journal finds: Braon komadi

Pregledali smo nove kolekcije high-street brendova i napravili malu jesenju uvertiru pronalaskom ultimativnih braon komada.

zara
mango
mango
bershka
mango
mango
massimo dutti
massimo dutti
h&m
massimo dutti
h&m
massimo dutti
massimo dutti
zara
bershka

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Mango, H&M

Učitati još
Zatvori