Pronašli smo dizajnerski komad od 130€ koji će biti hit ovog leta – a potpisuje ga Jacquemus
Pronašli smo dizajnerski komad od 130€ koji će biti hit ovog leta – a potpisuje ga Jacquemus

Pronašli smo dizajnerski komad od 130€ koji će biti hit ovog leta – a potpisuje ga Jacquemus

Letnja sezona polako kuca na naša vrata, sa sobom donoseći nešto toplije vreme ali i pojačano UV zračenje od kog se vešto krijemo. Kako je jedna od prvih asocijacija na leto SPF kao i naočare za sunce bez kojih ne izlazimo, sledeća pomisao definitivno bi bili šeširi. Modni aksesoar koji svakom autfitu donosi notu ekstravagancije našao se u fokusu naše (vrele) modne konverzacije. High-street otvorio nam je sve svoje karte na ovom polju, te smo se sada okrenuli high-end etiketi koja nas je osvojila kako svojim krojevima tako i relativno pristupačnom cenom. Za 130€ pronašli smo Jacquemus bucket hat koji nosi epitet must-have komada sezone. Stoga, jasno vam je da ga moramo imati.

In Jacquemus we trust


Naravno, komad koji etiketiramo kategorijom favorita našao se pod potpisom francuskog brenda Jacquemus. Modna kuća koja nas iznova i iznova očarava svojim inovativnim marketingom, nedavno je prezentovala novu La Casa kolekciju. Inspirisana filmom Prezir, kolekcija je svojim siluetama dozivala stilske pravce ikonične Brigitte Bardot. Svojim krojevima ova Kapri saga prezentovala je neke od komada koje ćemo ubrzo videti pod epitetom trenda sezone. Mada, mi smo se vratili na model koji pomenuti brend poseduje u svom modnom dosijeu već nekoliko sezona.

Bucket hat on the wishlist


Shvatili smo – bez šešira ovog leta ne idemo apsolutno nigde. Koliko je važno zaštititi kožu tela i lica u toku izlaganja visokim temperaturama, toliko je važno da sačuvamo i kožu glave. Naravno, nećemo preskočti šešire ukoliko su oni potpisani od strane modne kuće Jacquemus, te ovoj priči i nije potrebna trominutna ili dvostrana uvertira.

Činjenica je da na plaži želimo da izgledamo jednako cool i trendi kao i na nekom dugoočekivanom event-u. Te se X faktor našeg beach outfit-a našao baš u asortimanu francuske modne kuće. Le bob Artichaut jeste bucket hat model koji odlično pristaje svakom obliku glave. Dolazi u različitim bojama i predstavlja aksesoar koji će upotpuniti svaku letnju kombinaciju.

Po ceni od 130€ možete kupiti dizajnerski komad koji će zasigurno postati vaš summer staple. Pomenuti aksesoar možete poručiti na oficijalnom sajtu francuske modne kuće i na Farfetch i Mytheresa mrežama po nešto nižoj ceni (zavisno od modela).

Journal finds


 

Učitati još
Zatvori