Ovo leto je puno poklona – saznajte o čemu je reč
Ovo leto je puno poklona – saznajte o čemu je reč

Ovo leto je puno poklona –
saznajte o čemu je reč

Beograd je bio preplavljen intrigom i radoznalošću kada se početkom nedelje na Trgu republike pojavila velika, crvena, misteriozna kutija. Ova neobična pojava privukla je pažnju prolaznika, koji su danima pokušavali da otkriju njenu svrhu i sadržaj. Otkrili smo o čemu je reč – saznajte u nastavku.

plazma

Misteriozni QR kod

Misterija je konačno rešena. Popularna influenserska ekipa u čijem su sastavu Milan Maglov, Veselin Zvekić, Marta Lović i Jana Dačović rešila je misteriju. Zbog velike znatiželje, oni su se okupili ispred crvene kutije kako bi spojili QR kodove koje su prethodno dobili na poklon.

U trenutku kada su spojili svoje unikatne delove, skenirali su kod koji ih je odveo na posebnu stranicu. Tako ih je dočekalo iznenađenje koje su mnogi nestrpljivo čekali – otkrili su da postoji nova Plazma aplikacija!

plazma

Zašto je Plazma program lojalnosti jedinstven?

Omiljeni brend koji već decenijama donosi radost na stolove širom Srbije, sada nagrađuje svoje najlojalnije potrošače na sasvim novi način. Plazma program lojalnosti je osmišljen kako bi svim korisnicima doneo vredne nagrade i ulepšao predstojeće letnje dane.

Mehanizam je jednostavan – Grickaj, broji i osvoji! Korisnici će imati priliku da sakupljaju bodove skeniranjem računa prilikom kupovine selektovanih Plazma proizvoda, a zatim da te bodove zamene za neku od 100.000 fantastičnih nagrada.

Plazma aplikacija

Milan Maglov podelio je kako je danima razmišljao šta se krije iza misteriozne kutije i QR kodova. Do momenta okupljanja na Trgu, uzbuđenje je bilo na vrhuncu. Kako Maglov priča, tim nije mogao da veruje da je otkrio prvu aplikaciju koja nagrađuje ljubav prema Plazmi.

Milan dodaje – jedva čekam da je koristim, skupljam bodove i uživam u svim letnjim poklonima koje je brend pripremio za nas. Takođe, pozvao je i druge da mu se pridruže i uživaju u letu uz Plazmu. Njegovo oduševljenje dele i ostali članovi poznate influenserske ekipe koji su uzbuđeno delili detalje o novoj aplikaciji sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Plazma leto puno poklona može da počne!

Sada kada je tajna otkrivena, ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog programa. Preuzmite aplikaciju Plazma program lojalnosti, skenirajte račune i započnite put ka osvajanju sjajnih nagrada. Budite srećni dobitnici i osvojite neki od 100.000 poklona, među kojima se upravo nalazi crvena Plazma kutija iznenađenja!

plazma

Kako da učestvujete?

U programu učestvuju Plazma 75g, Plazma 150g, Plazma 300g, Plazma 450g, Plazma 600g, Plazma Posna 150g, Plazma Posna 300g, Plazma Mlevena 300g, Plazma Mlevena 500g, Plazma Mlevena 800g, Plazma Posna Mlevena 300g. Sakupljajte bodove koje kasnije možete da zamenite za raznovrsne poklone, poput Plazma kofera, udobnog Plazma dušeka i ranca.

Tu su i TAG za naplatnu rampu, elegantnog nesesera, fudbalske lopte, jedne od četiri Plazma kutije iznenađenja, majica i još mnogo toga. Uživajte u Plazma Letu punom poklona. Sve što treba da uradite je da grickate i brojite kako biste osvojili brojne nagrade!

Učitati još
Zatvori