Scarf bow top: Kako od marame pravimo top u obliku mašne
Scarf bow top: Kako od marame pravimo top u obliku mašne

Scarf bow top: Kako od marame
pravimo top u obliku mašne

Svaki modni znalac zna da “imati stil” ne zavisi jednostavno od odevnih komada koje posedujete u ormaru, već način na koji te iste komade stilizujete. Kako smo se odavno postali svesni da je najbolji modni trik iskoristiti određene komade na načine na koje nisu originalno planirani, koristimo se raznim stilskim igricama kako bismo izvukli maksimum svakog odevnog predmeta. U prošlosti smo se igrali različitim upcycling metodama, a ovoga puta prepisujemo mali modni trik od TikTok kreatorke Sierre Cannon. U pitanju je jednostavan način kako napraviti scarf bow top, odnosno, donosimo kako ovog leta nosimo maramu kao majicu.

@sierracannon

How to: Scarf Bow Top

Ukoliko želite da postignete najbolji izgled mašne, sugerišemo da za ovaj look iskorostite maramu nešto manjih dimenzija. Međutim, ukoliko ste više za veću pokrivenost i ležerniji, svakodnevni izgled, marame većih dimenzija biće idealan izbor za to. Kao podršku ispod marame koristite odgovarajući brus ili kupaći, a ukoliko vam dodatna podrška nije potrebna, utoliko bolje.

Dakle, sve što je potrebno da uradite jeste da obavijete maramu oko grudi i da je vežete u čvor na sredini. Kroz kraj marame zakačite zihernadlu i pričvrstite ga za za zadnju stranu marame, a potom ponovite postupak i sa drugim krajem. Vaš scarf bow top je gotov, a samim tim ste upravo i duplirali vašu letnju garderobu. No need to thank us. 

U nastavku pogledajte na koji način Sierra Cannon prikazuje ovaj modni trik, kao i koje marame smo pronašli za postizanje ovog izgleda.

@sierracannon

Just a girl who loves safety pins

♬ original sound - sierra cannon

Journal finds: Scarfs

zara printed scarf
zara Silk and modal printed scarf
zara printed scarf
zara silk and modal printed scarf
zara Striped 100% linen scarf
zara striped 100% linen scarf

Foto: TikTok (@sierracannon), Zara

Učitati još
Zatvori