Biker boots are back: Koje modele bajkerskih čizama nosimo ove sezone?
Biker boots are back: Koje modele bajkerskih čizama nosimo ove sezone?

Biker boots are back: Koje modele
bajkerskih čizama nosimo ove sezone?

Pred početak letnje sezone izneli smo tezu o trendovima koji negiraju prosečne dnevne temperature i postavili hipotezu da će klasične kožne čizme do kolena zameniti kaubojke. Analizirajući prethodne mesece, možemo slobodno da kažemo da smo bili u pravu. Ne tako letnje čizme, za razliku od onih rupičastih koje smo nosili pre više od decenije, zaista su se dobro kotirale pod beskonačnim modnim nebom. A šta nam je to pripremila predstojeća sezona, pitate se. Biker boots are back i ove jeseni ih implmentiramo u širok spektar stilova – od cottagecore-a do formal wear-a.

Revving up style – neodoljiv povratak biker boots trenda

U trenutku kada su se Kanye West i Julia Fox pojavili u total leather autfitima bili smo sigurni da nam sledi buntovnična modna era. Ono što možda nismo naslutili jeste da ćemo imati svojevrsnu pomamu na svetskim pistama i da će Miu Miu combat boots biti jedan od najomiljenijih komada svih modnih entuzijasta. Ipak, pomama za bajkerskim čizmama je neosporna i bespogovorno transformiše bilo koju kombinaciju davajući joj stylish oštrinu.

Rebel fashion for the win

Stilska filozofija najbržnih motornih sportova prvobitno nam je vratila motosport jakne, da bi nastavivši u istom maniru buntovničke mode obnovila biker fashion eru u vidu trendi kožnih komada i biker boots modela. Sada kada imamo mogućnost da oslobodimo dugo čuvane buntovnike u sebi, koračamo sa svrhom preuzimajući odgovornost za svoju modnu sudbinu.

Accessorize with Attitude

Nošenje bajkerskih čizama pokazaće vaš neustrašiv stav i beskompromisan modni izražaj. Bilo da ih kombinujete uz lepršave haljine, oversized brmude ili pak neku vrstu formal wear-a, biker boots modeli odaju utisak vanvremnske privlačnosti koja ipak prkosi pojedinim modnim normama. Ovim komadom stavljate veoma glasan pečat vašem autfitu bez ijedne izgovorene reči.

Journal finds: Biker boots are back, a mi smo pronašli ultimativne modele

Zavirili smo u kolekcije high street brendova i pronašli idealne jesenje modele. Čak i one koji neodoljivo podsećaju na Miu Miu comat čizme.

reserved
zara
bershka
mango
pull&bear
pull&bear
stradivarius
stradivarius

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Mango, Reserved, Bershka, H&M

Učitati još
Zatvori