Predimenzionirane naočare za sunce u jarkim bojama su naš izabrani statement komad
Predimenzionirane naočare za sunce u jarkim bojama su naš izabrani statement komad

Predimenzionirane naočare za sunce u jarkim bojama su naš izabrani statement komad

Sa dolaskom proleća, i boje u prirodi ponovo oživljavaju. Stoga, nema razloga da vaš garderober ne isprati taj prirodni trend, ako to smemo tako da nazovemo, i poprimi paletu kojekakve prolećne bašte. Ove sezone, izgleda da je to ne samo poželjno, već da drugog izbora zapravo ni nema. To nam je postalo jasno na proteklim Nedeljama mode, kada je modnim prestonicama odjekivala raznobojna paleta. Od Njujorka do Pariza, preko Londona i Milana, jarke boje ubedljivo su prednjačile spram svedenih, monohromatskih nijansi. Da li ovime maksimalizam polako, ali sigurno i samouvereno preuzima primat nad minimalističkom vizuelnom poetikom? Teško je reći, no mi verujemo da bi možda idealno rešenje, koje će zadovoljiti obe strane, jeste pronalaženje načina da se ove dve esetetike pomire. Drugim rečima, nabacite jednostavan autift, a onda pronađite odgovarajuće naočare za sunce koje će vašem izgledu dati

Kada kažemo odgovarajuće, mislimo naravno na one predimenzionirane – kolokvijalno, oversized – jarkih, upečatljivih boja. Et voila!

Kako? Evo, na primer, ovako.

Osvrtanje na street style tokom Nedelja mode dobar je način da pronađete inspiraciju za svoje modne izbore tokom predstojeće sezone. Posebno kada su ovakve naočare u pitanju, uvek ćemo prvo gledati ka gostima koji pristižu na Loewe reviju. Španski brend vođen kreativnom palicom britanskog dizajnera Jonathana Andersona lansirao je novu siluetu naočara nekoliko sezona ranije, i od tada okviri postaju sve veći, escentrični i upadljivi.

Naša selekcija kreirana je sa idejom da svako može naći svoj model predimenzioniranih naočara, nezavisno od estetike koju preferira. Uz nezaobilazne Loewe primerke, tu su najnoviji komadi iz Off-White kolekcije. Osim toga, za pobornike vizuelnog identiteta 70-ih tu je, naravno, Gucci, koji je ovaj trend prilagodio svojom prepoznatljivom stilu.

off-white
loewe
gucci
gucci
JACQUES MARIE MAGE
gucci
balenciaga
loewe
givenchy
jacquemus
off-white
loewe

 Foto: IMAXtree / Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori