Nose se adidas patike u boji – izdvojili smo ultimativne modele dostupne kod nas
Nose se adidas patike u boji – izdvojili smo ultimativne modele dostupne kod nas

Nose se adidas patike u boji – izdvojili smo ultimativne modele dostupne kod nas

adidas Samba, Gazelle ili Handball Spezial modeli patika već neko vreme neprikosnoveno dominiraju svetskom, regionalnom i domaćom modnom scenom. Nedavno su modnim krugovima na trenutak krenule spekulacije o tome kako su Sambe otišle u istoriju, te da su ih nasledile Gazelle, a potom i Handball Spezial. Istina je zapravo da su sva tri modela jednako prisutna na street style sceni i da će tu ostati još neko vreme. Tim povodom, kreirali smo i detaljan vodič koji od pomenutih modela su najudobnije a potom i izdvojili ultimativne modele dostupne kod nas.

Crvena kao IT boja sezone

Dominacija crvene boje započela je monohromatskim crvenim outfitima kao ultimativnim trend alert-om. Najpre je crveni talas pokrenula modna kuća Prada. U stopu je ispratila i modna kuća Gucci, a potom i jedna od naših omiljenih etiketa Magda Butrym. Trend se dalje proširio na aksesoare, pa su tako crvene hulahopke bile najpoželjniji komad koji nosimo i danas. Nakon modne industrije kroz samo nekoliko dana preselila se i na beauty industriju,. Potom je zagazila i u enterijere i to sa ultimativnim crvenim home komadima.

Logično, kako je crvena postala it boja sezone, tako su i crvene patike postale jedne od traženijih, a u stopu ih slede i druge prolećne nijanse poput roze, ljubičaste, zelene, kao i sve popularnije maslac žute.

Nakon quiet luxury sledi color-blocking

Kako je trend tihog luksuza obeležio prethodnu sezonu, sada nam stiže opozitni trend koji donosi color-blocking. Dok tihi luksuz teži suptilnosti, eleganciji i minimalizmu, color-blocking se ističe hrabrim kombinovanjem jarkih boja kako bi se postigao upečatljiv vizuelni efekat. A ako je verujući trendseterkama ovog proleća težimo upravo kombinovanju jarkih boja. Ovu modnu igru započinjemo od patika i u nastavku donosimo najpopularnije adidas modele patika koje možete pronaći i kod nas.

Učitati još
Zatvori