Outfit of the Week: Yuliia Ryzhkova
Outfit of the Week: Yuliia Ryzhkova

Outfit of the Week: Yuliia Ryzhkova

Ove nedelje igramo za tim street style, a za Outfit of the Week biramo onaj nošen na ulicama Barselone u kojem nas je Yuliia Ryzhkova podsetila da i svakodnevno oblačenje može biti istovremeno casual, fun i statement samo ako se setimo da [modnom] svetu dodamo [malo] boje.

Yuliia Ryzhkova street style gems.

Yuliia Ryzhkova ukrajinska je blogerka i digitalna kreatorka čiji stil volimo zbog smelog uklapanja boja kojima svakom outfitu unosi duh onoga što je bio prvi postulat osnivanja naše OOTW rubrike – moda treba da bude zabavna! Smele boje i stajlinzi koji ne oduzimaju na nonšalantnosti casual&street style wear-a, mantra je koju u potpunosti podržavamo. Stoga ne čudi da mnoge njene outfite čuvamo u svom saved folderu za potencijalo rekreiranje sličnih na nekom od budućih putovanja.

Ovog puta na svom modnom štafelaju Yulia je kombinovala popularnu Loewe oker sa Adidas crvenom, a celokupnu sliku zaokružila je Journal ključnim kapsularnim komadima na relaciji oversized sakoa, bele treger majice i neizbežnih loafersica. Može. I želimo. Zato biramo da ushićeno uzviknemo – traže se boje [i] na ulici, a kako je ovonedeljni Ryzhkova outfit pun komada koji imaju svoje zamene i u komercijalnim brendovima, eto inspiracije za prve prave prolećne look-ove u kojima kaputima i čizmama kažemo do sledećeg viđenja.

 

 

Učitati još
Zatvori