Outfit of the Week: Jen Ceballos
Outfit of the Week: Jen Ceballos

Outfit of the Week: Jen Ceballos

Jen Ceballos, na digitalom nebu poznatija kao [ @endlesslyloveclub ],  naša je današnja ponosna vlasnica outfit-a koji smo u nedelji za nama izdvojili kao omiljeni našem zahtevnom, ali stručnom modnom žiriju. Ona je ujedno i ujedinila naše dve omiljene rubrike Wishlist & Outfit of the Week gde je svoj total Mango x Victoria Beckham look prošetala na predstavljanju kolaboracije koja je zaludela modni svet.

Mango x Victoria Beckham x Jen Ceballos..

Pobednički je trio ovonedeljnog izdanja koji je iznedrio outfit koji nekako svi želimo da posedujemo u svom garderoberu. Launch dugoočekivane kolaboracije španskog modnog brenda Mango i zauvek omiljene nam modne posh ikone – Victoria Beckham okupio je brojna modna i poznata lica u Begur na Costa Brava. Zvanice su očekivano nosile etiketu kolaboracije koja je zaljubila sve modne entuzijaste, a ona koja se posebno izdvojila naša je digitalna miljenica Jen Ceballos koja je za svoj look odabrala našu wishlist inspired Draped halter haljinu. Model koji smo već pri prvom pregledu kolekcije izdvojili kao ultimativni Journal favorit zasigurno će biti onaj koji će dominirati plažama Mikonsa i Majorke, leta modnog ’24. Za savršenog saučesnika odabrala je prateće Sandal with inclined heel u crnoj boji, a da su najjednostavniji outfiti nekada i oni koji privlače najviše pažnje dugogodišnji je Victoria Beckham slučaj, koji je svoj primer u praksi iznela upravo Jen.

Dok nastavljamo da pikiramo druge favorite trenutno hottest kolaboracije out there, we could not hep but conclude da je modnom svetu potrebno upravo više ovakvih kolekcija i komada savršenih za letnji statement/ capsule wardrobe.

Učitati još
Zatvori