Outfit of the Week: Enrica Albani
Outfit of the Week: Enrica Albani

Outfit of the Week: Enrica Albani

Vintage Prada, trikotažna bela maxi haljina i nezaobilazni Miu Miu – sve je stalo u outfit italijanske influenserke Enrica Albani koji zaslužno nosi titulu našeg ovonedeljnog Outift of the Week.

Here comes Enrica Albani.

U okviru svog šarenolikog digitalnog platna popularna influenserka servira nam pregršt neobičnih kombinacija ukombinovanih uvek sa mnoštovom statement komada i nekoliko kapsularnih modela koji često zahvaljujući spretnim Albani stilskim vođenjem dobijaju potpuno novo re-izdanje. Tako je i famozni Miu Miu sako ovog puta poslužio da znatno haldnije milanske dane učini za nijansu more fashionable. U kombinaciji sa našim vodećim trend alertom za predstojeće leto – belom maxi haljinom, vintage Prada found i komplementarnim patikama sa pastelnim detaljima, outfit koji nam servira savršena je varijacija na temu dnevnog summer in the city izdanja.

Playful, fashionable n comfy – je sve što želimo od vrućih letnjih izdanja, a ovo je definitno jedan od takvih. Još nam ostaje da odgonetnemo koja od Albani bliznakinja poseduje više onih koje bismo i sami nosili pa da vam damo i konačan odgovor na Enrica vs Giada ili-ili modni dvoboj.

Učitati još
Zatvori