Summer menu: Pronašli smo način kako da naše obroke obogatimo duhom mediteranske kuhinje
Summer menu: Pronašli smo način kako da naše obroke obogatimo duhom mediteranske kuhinje

Summer menu: Pronašli smo način kako da naše obroke obogatimo duhom mediteranske kuhinje

Kad god imamo priliku, rado biramo lagane ali hranjive i ukusne obroke. One koji će nas zasititi, a neće nam stvoriti onaj nepoželjni osećaj težine. Takav, idealan obrok, predstavljaju upravo Eva tuna salate. Eva tuna salate napravljene od prirodnih sastojaka, bogate omega-3 masnim kiselinama i proteinima i bez konzervansa. Možete ih jesti kao samostalan obrok ili upotpuniti drugim jelima prema vlastitom ukusu. U nastavku otkrivamo sve neodoljve ukuse koji spajaju najbolje od mediteranske kuhinje, ali i gastronomije širom sveta – od Meksika do Severne Afrike.

Kod kuće, na poslu ali i kao travel opcija

Sve Eva tuna salate dostupne su u pakovanju od 160g s jednostavnim easy open otvaranjem. S unutrašnje strane pakovanja, na svakom proizvodu, nalazi se komunikacija koja opisuje glavne sastojke i njihove benefite čime se edukuju potrošači o zanimljivostima i vrednostima pojedinih sastojaka.

Mexicana


Praktična kombinacija već gotove salate spremne za konzumaciju omogućava vam kvalitetan obrok u najkraćem roku. Mix s ukusom dalekog Meksika uključuje najfiniju meku tunjevinu i raznovrsno povrće svih boja i ukusa: crveni pasulj, kukuruz, paprika i šargarepa. Kao završni detalj, tu je neizostavni chilli koji osigurava karakterističan blago pikantan zalogaj, a cela kombinacija je napravljena bez konzervansa.

Kus-Kus


Kus-kus je testenina koja se dobija iz durum pšenice, a najčešće ga možete videti kao prilog u zemljama Severne Afrike. Kus-kus, šargarepa, leblebija, paprika, luk i najfinija tuna čine svaki zalogaj ove zasitne salate nezaboravnim iskustvom. Posebnu notu ovoj odličnoj kombinaciji donosi sušeni paradajz, a kao završni detalj su tu pomno birani začini. Kao i sve Eva salate, i ova je napravljena bez konzervansa i odmah spremna za konzumaciju.

Crvena kinoa


Kinoa se mogla naći na stolovima još u doba drevnih Inka, a i danas je sve češći prilog – s dobrim razlogom! Pahuljasta tekstura, bogatstvo proteina i aminokiselina čine je savršenim prilogom raznovrsnim jelima, a zbog toga što zadržava strukturu i nakon kuvanja odlična je i kao dodatak salatama. U društvu najfinije meke tunjevine i raznog povrća savršen je obrok za bilo koje doba dana. Obogatite svoj dan ovom ukusnom i hranjivom salatom!

Mediterana


Birana tunjevina u raskošnom društvu raznolikog povrća donosi vam mnoštvo proteina i ono najbolje od mediteranske kuhinje. Bogatstvo povrća, sočiva, šargarepe, lebelebija, crvenog graška i iseckanih zelenih maslina svakom zalogaju daju prepoznatljiv ukus. Napravljena je bez konzervansa, a ključni detalj krije se u začinima koji ovo jelo čine tako posebnim.

Dalmatina


Bez obzira na to gde se nalazili i koje je doba godine, ukus i miris Dalmacije uvek je nadohvat ruke! Ova salatna kombinacija objedinjuje vrhunsku tunjevinu bogatu hranjivim sastojcima, te začine i povrće koji mirišu na Dalmaciju, a uz sve to je i bez konzervansa. Doživi ugođaj Dalmacije uz šarenilo okusa koje pružaju beli grah,šargarepa, crveni pasulj i iseckana zelena maslina – jedino šta nedostaje je šum mora!

Eva PROTEIN tuna salata


Eva PROTEIN tuna salata jedinstvena je po kombinaciji odličnih i zanimljivih sastojaka od kojih se uz tunu izdvajaju mahune, susam, crno sočivo te grašak. Mahune su povrće koje obiluje hranjivim sastojcima, a posebn se ističe sadržaj proteina koji su važni za rast i razvoj mišića. Osim što su izuzetno hranjive, mahune su i niskokalorične.

Eva BALANCE tuna salata


Opuštajuća Eva BALANCE tuna salata donosi vitalnost i ravnotežu u jednom obroku. Uz tunu, tu se ističu visokovredni sastojci semenke konoplje, smeđi prinač i pržena heljda. Semenke konoplje smatraju se super nutrijentom zbog idealnog odnosa omega-6 i omega-3 masnih kiselina. Uz to, semenke konoplje sadrže bogatstvo minerala i vlakana koje ubrzavaju metabolizam i imaju pozitivan učinak na organizam.

Foto: Instagram @podravkasrbija

Učitati još
Zatvori