Outfit of the Week: Chloe Lecareux
Outfit of the Week: Chloe Lecareux

Outfit of the Week: Chloe Lecareux

Nothing says French more then a trench. Pogotovo ako je trench Aje, a isti ulicama Pariza šeta naša omiljena Francuskinja – Chloe Lecareux. Čionoci savršeni za ovondeljnu Journal jednačinu u kojoj nepoznatih nema, a tačno rešenje ogleda se u [ sada već dobro poznatom ] Outfit of the Week.

You, me and Paris. Chloe Lecareux, Aje and Paris.

Pisalo bi na razglednici koju šaljemo iz grada svetlosti, a kojom ovog puta ljubav izjavljujemo francuskom outfitu koji je u nedelji za nama ponela Chloe Lecareux. Ili bolje rečeno nošenom na francuski način sa akcentom na australijski potpis brenda Aje i njihov veganski Verve Trench Coat, koji je ujedno i statement piece ovog svedenog, classy look-a. I dok je nedelja za nama započeta u znaku Met Gala, pompezno, nadrealno, jednom rečju holivudski, Nedelju pak završavamo slow sunday morning evening rutinom. U njoj za nešto svedeniji [ and way more relatable ] outfit biramo onaj koji je ponela jedna od miljenica kada je reč o evropskoj influens sceni.

As seen it on Chloe – look koji se veoma lako može rekreiti vodi nas direknto na obalu Sene gde ni kiša ne može da nam pokvari raspoloženje, štaviše čini da naš modni roleroster emocija ovog puta zaigra na lucidnoj, zavodljivoj, elegantnoj, more femenineFrench strani, dokazavši nam još jednom da nekad samo jedan dobar komad garderobe može u potpunosti da nosi celokupan outfit.

Učitati još
Zatvori