Outfit inspo: Tri kombinacije za coffee date ovog vikenda
Outfit inspo: Tri kombinacije za coffee date ovog vikenda

Outfit inspo: Tri kombinacije za
coffee date ovog vikenda

Subota je, sunčano je i to znači samo jedno – vreme je za coffee date u bašti omiljenog kafića. Neki će iskoristiti priliku za upoznavanje sa simpatijom, drugi za redovnu trač partiju sa prijateljima. Ipak, i solo date je uvek dobra opcija, posebno nakon naporne nedelje sastanaka, pa je potrebno da neko vreme provodete sami, uz šoljicu ukusne kafe i trenutne knjige koju čitate. Kako god da odaberete da provedete ovaj vikend, autfit je – naravno – važan u svakoj od navedenih situacija.

Majske temperature nikako da prevagnu 20 podeok, a najdalje što dosežu je 25. Zato će nam verovatnon biti potrebno nekoliko tanjih slojeva – za svaki slučaj. Ovaj je period posebno pogodan za kožne jakne, a za tekuću sezonu washed leather is the way to go. Osim toga, ovog vikenda rešili smo da su suknje idealna opcija jer – što da ne. Već smo najavili da se maxi denim suknje nose i – kao i uvek – bili smo u pravu. Prošle godine videli smo rađanje trenda, koji je ovih dana zaživeo u punoj snazi.

Kratke low waist suknje, ako takve ipak preferirate, takođe su opcija. Kako je vikend, biramo i nešto opuštenije siluete, a oversized majice zato su najbolje rešenje. Za slučaj da temperatura padne koji stepen u toku dana, pleteni prsluk je način da dodate jedan sloj i utoplite se… barem dok ne popijete kafu.

Učitati još
Zatvori