Planirate put na kom ćete mnogo šetati? Ovo su najudobnije (i chic) patike
Planirate put na kom ćete mnogo šetati? Ovo su najudobnije (i chic) patike

Planirate put na kom ćete mnogo šetati? Ovo
su najudobnije (i chic) patike

Carrie Bradshaw je izjavila – men I may not know, but shoes – shoes I do know. Ne možemo reći da se ne slažemo sa njenom izjavom. Naposletku, naša misija jeste da poznajemo i delimo trendove kada je (između ostalog) moda u pitanju. U potrazi za savršenim parom obuće smo gotovo uvek. Ipak, nepravedno zapostavljena kategorija obuće jeste ona koju rangiramo po udobnosti. O udobnosti obuće posebno razmišljamo kada se pripremamo za put. Naravno, tada se očekuje mnogo koraka, te je pakovanje udobne obuće neophodno. Nedavno, otkrili smo da su Camper baletanke neke od najudobnijih na tržištu. Sada fokus postavljamo na patike – thank us when you’re packing.

Comfy & chic

U našem skrolovanju kroz TikTok otkrili smo da postoji nekoliko modela patika koje se izdvajaju zbog svoje udobnosti. Popularni brend New Balance može da se pohvali činjenicom da, je po mišljenju mnogih, na vrhu kada je udobnost u pitanju. Tu su i ponovo popularne Nike Cortez patike, ali i retro Reebok model.

Osim udobnosti, modeli koje izdvajamo uklapaju se i u trenutne trendove, ali i chic estetiku. Većinom u beloj i bež nijansi, ove patike uklopiće se uz brojne outfite, što je takođe ključno kada je pakovanje u pitanju. Ovi modeli su isprobani i provereni. Happy shopping!

Journal finds

Foto: Buzz Sneakers / Intersport / The Spot / Tike / Instagram (@lindseystackhouse_ / @iamcharlotteolivia / @laurenladnier / @lucypage_ / @annelauremais)

Učitati još
Zatvori