U njegovom garderoberu – biramo komade sa muškog odeljenja kojima upgradujemo svoj stil
U njegovom garderoberu – biramo komade sa muškog odeljenja kojima upgradujemo svoj stil

U njegovom garderoberu – biramo komade sa muškog odeljenja kojima upgradujemo svoj stil

Nekako od školskih dana usvojili smo septembar kao sinonim za počtak. Premda u svetu odraslih škole nema, čini nam se da je navika novog početka ostala duboko urezana u kodu ovog meseca. Retrospektiva godine, analiza postignuća, planovi za budućnost i tih preostalih četiri meseca da čekiramo sve one stavke koje smo upisali u planer kao prioritete za ovu godinu.

Prateći logiku ako je septembar pravi početak onda je on i savršen mesec za startnu liniju update-a našeg garerobera. Otarasiti se nepotrebnog i investirati u kapsularne komadeJournal je mantra ove jeseni. Igra renoviranja je počela, a ovog puta igramo na muški način, ili da budemo precizniji, na muškom odeljenju gde biramo komade koje definitivo želimo u svom garderoberu za sezonu jesen/zima ’23.

Kojeg je roda septembar?

Kojeg je roda moda? pitanje postavili smo na početku godine. Danas univerzalnost modnih komada koje čine sastavni deo muškog garderobera sa lakoćom prenosimo u ženski i kada su komercijaln[ij]i brendovi u pitanju. Košulju koju smo nosili jutro posle postala je sastavni deo svakodnevnih office outfit-a, a siguricu u vidu male crne haljine zamenili smo oversize muškim sakoom. Činjenica je da je muško odeljenje u poslednjih nekoliko godina postalo inspirativnije za žene koje vole estetiku minimalizma i statement komada u odnosu na ono što u sezonama za nama nude komercijalni brendovi kada su kolekcije za žene u pitanju. Za sve one koji nisu do sada čekirali šta ponuda za muškarce donosi, septembar i jesen predstavljaju idealnu prilika za prvi put, jer upravo ovo godišnje doba donosi pregršt modnih komada i ideja koje čine istovremeno sigurnu i efektnu bazu kapsularnog garderobera.

/ Journal pick: Omiljeni modni komdai sa muškog odeljenja /

Ovog septembra igramo za nijansu smelije i u svoje ormare unosimo i džempere, bomberke, naočare, pa čak i jeans, a vi nam ovog puta nemojte verovati na reč, već čekirajte naš izboru u nastavku i zaigrajte i sami na muškom odeljenju. Sigurni smo da ćete se vratiti po još.

/ ZARA - JAKNA SA KRAGNOM /
/ ZARA - SAKO OD ODELA SA NEPRAVILNIM OBRUBOM /
/ ZARA - KOŠULJA OD 100% LANA /
/ ZARA - BERMUDE OD 100% LANA /
/ ZARA - DŽEMPER OD TEKSTURISANE TKANINE /
/ ZARA - PLETENI PRSLUK SA DUGMIĆIMA /
/ ZARA - FARMERKE 1995 STRAIGHT FIT /
/ ZARA - SAKO OD ODELA RAVNOG STRAIGHT FIT KROJA /
/ ZARA - VODOOTPORNI KIŠNI MANTIL SA ODVOJIVIM PRSLUKOM /
/ MASSIMO DUTTI - PRUGASTI DŽEMPER /
/ MASSIMO DUTTI - TRENČ MANTIL /
/ MASSIMO DUTTI - LANENI SAKO /
/ MASSIMO DUTTI - DRŽAČ ZA NAOČARE /
/ MASSIMO DUTTI - NAOČARE ZA SUNCE /
/ MASSIMO DUTTI - NAOČARE ZA SUNCE /
/ MASSIMO DUTTI - PUTNA TORBA /

Foto. Instagram

Zara, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori