Savršene mini haljine iz kojih ne izlazimo do kraja leta
Savršene mini haljine iz kojih ne izlazimo do kraja leta

Savršene mini haljine iz kojih ne
izlazimo do kraja leta

Kada govorimo o letnjim trendovskim komadima, reklo bi se da ove sezone dominiraju maxi suknje i haljine. Čak smo i šortseve produžili, te se smo umesto kratkih birali one koje savršeno opisuju dad next door estetiku. U pitanju su naravno takozvane jorts. Od kratkih komada sačuvali smo jedino mini suknje i to zahvaljujući micro skirt talasu koji je preplavio modne piste. Diesel, Miu Miu i Blumarine prednjačili su kada je u pitanju mantra Paris Hilton da suknja treba da bude veličine kaiša. Ipak, Kendall Jenner je nedavno na mapu ponovo stavila mini haljine, kada se pojavila u kobinaciji inspirisanoj Carrie Bradshow.

Choose your fighter

Pomalo izostavljene, ali nikako zaboravljene. Mini haljine nosimo i ovog leta. Iako nas vremenska prognoza često obeshrabri, prednost haljina je što mogu da se nose tokom cele godine bez mnogo obaziranja na temperaturu. Za sve to je zaslužan dobar layering, a jedan od omiljenih stilskih trikova za vreme letnje sezone jesu čizme – kaubojke ili jednostavno klasične cižme do kolena, izbor je vaš.

Little black dress

Ukoliko i vi spadate u kategoriju onih koji su ove sezone nosili samo dugačke haljine, ostaje vam druga polovina leta da se iskupite i date još jednu šansu omiljenim „minićima“. Mala crna haljina je jedan od onih komada za koji se kaže da svaka žena treba da ima u svom garderoberu. A mi kažemo da nije bitno koje je boje. Igrajte se sa paletama, materijalima i krojevima i uživajte u stilizovanju svoje mini haljine.

Journal finds: Mini haljine

Zavirili smo u kolekcije high-street brendova i pronašli savršene mini haljine koje nosimo do kraja leta.

mini haljine
zara
mini haljine
zara
mini haljine
mango
mango
reserved
reserved
h&m
h&m

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved, H&M

Učitati još
Zatvori