Komadi iz nove kolekcije Massimo Dutti kao savršena baza prolećnog capsule garderobera
Komadi iz nove kolekcije Massimo Dutti kao savršena baza prolećnog capsule garderobera

Komadi iz nove kolekcije Massimo Dutti kao savršena baza prolećnog capsule garderobera

Brojimo sitno do dolaska proleća i za nas ono predstavlja savršeno vreme za početak nečeg novog. Ako ove zimske mesece posmatramo kao free trial za rad na ostvarenju naših novogodišnjih rezolucija, početak proleća savršeno je vreme za konkretnu akciju. Gde je proleće, tu je i potreba za renoviranjem. Danas je na tapetu update našeg garderobera, na koji nas je inspirisala upravo nova kolekcija brenda Massimo Dutti.

/ @massimodutti /

Capsule wardrobe by Massimo Dutti.

Tips&tricks za stvaranje kapsularnog nesesera već smo vam servirali. Danas prelazimo na segment mode gde se baziramo na basic komade koji su vanvremenski i klasični, ali u isto vreme autentični i statement. Nećemo lagati, team Journal ujedno je i verni team Massimo Dutti since day 01, a kako ništa ne govori capsule više od ovog brenda pregledali smo celokupnu novu kolekciju koja izgleda bolja nego ikada. Red denim-a, red kepera, red lana.

Kombinacija crne i bele, nude i braon, sa pokojim zanimljivim detaljima u boji i kontrastnim paspulima. Bićemo iskreni, iz nove kolekcije želimo baš sve, ali kako i sami propagiramo mantru less is more odlučili smo da izdvojimo komade koji su zapravo investicija više nego trošak. Ne, ne tešimo vas / i sebe / ovo su komadi koji će zaista trajati godinama i biti naše početno ulaganje za savršen capsule wardrobe.

Koji su to komadi i trendovi koji su prošli finalni krug Journal prijave za stvaranje kapsularnog garderobera, pogledajte u nastavku i javite nam kako protiče vaše prolećno renoviranje.

 

/ 0.1 K is for Keper /

/ 0.2 Olive is the new black /

/ 0.3 All eyes on denim /

/ 0.4 Black n White /

/ 0.5 All about linen /

/ 0.6 Shoes, shoes, shoes /

Učitati još
Zatvori