Journal presuda: Još jedno leto nosimo boho suknje
Journal presuda: Još jedno leto nosimo boho suknje

Journal presuda: Još jedno leto
nosimo boho suknje

S obzirom da su društvene mreže mesecima unazad preplavljene fotografijama maxi suknji, kao i one u denim varijanti, dominacija dugačkih suknji još jedno leto ne treba da nam bude iznenađujuća. Štaviše, dugačke suknje ćemo ovog leta viđati u svakom mogućem obliku i u svakoj prilici, od plaže do izlaska u grad. Međutim, jedna specifična vrsta dugačkih suknji takođe je pronašla svoje mesto na Instagram feed-u naših omiljenih modnih štreberki, a mi širokih ruku prihvatamo njen povratak. Još jedna presuda je stigla, nosićemo boho suknje. 

Boho skirts 

Boho suknje su s pravom dostigle popularnost koje trenutno uživaju. Kako je u pitanju upečatljiv komad koji se lako kombinuje, ovakve suknje predstavljaju sigurnu opciju koja treba da budu deo svačijeg letnjeg garderobera.

Nastavljajući na viralnu mermaidcore estetiku, klasične bele dugačke suknje će biti nepogrešiva opcija kada je u pitanju stvaranje ultimativnog summer izgleda. Nošene uz male letnje topove ili navučene preko kupaćeg kao brzinski bikini cover up, ovakve suknje učiniće svaki outfit ekstremno kul, ali bez mnogo (očiglednog) truda.

Naravno, za one koji svaki trend žele da učine svojetvenim, dugačke suknje u najrazličitijim bojama i printovima biće najbolji način da naskoče na ovaj boho talas.

U nastavku pogledajte koje najbolje komade smo pronašli na našem tržištu.

Journal finds: Boho suknje

massimo dutti PLEATED MIDI SKIRT
zara EMBROIDERED LONG SKIRT
massimo dutti WAFFLE-KNIT POINTED SKIRT
stradivarius BOHO DENIM MIDI SKIRT
mango Embroidered cotton skirt
zara LONG PRINTED SKIRT WITH BEADING
zara LONG PRINTED PANELLED SKIRT

Foto: Instagram, Zara, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius

Učitati još
Zatvori