Hair tie trick: Kako gumicom za kosu možete učiniti vaše štikle udobnijim za nošenje
Hair tie trick: Kako gumicom za kosu možete učiniti vaše štikle udobnijim za nošenje

Hair tie trick: Kako gumicom za kosu možete učiniti vaše štikle udobnijim za nošenje

You don’t choose the heel life, the heel life chooses you. Međutim, biti devojka koja se ne odriče nošenja štikli u svojoj svakodnevnici uvek dolazi po određenoj ceni, a to je najčešće – udobnost. Stoga, kada smo naleteli na TikTok video koji nalaže da je rešenje za neudobne štikle samo obična gumica za kosu, pomno smo pratili da saznamo o kakvom triku je reč.

U kakvoj su vezi štikle i gumice za kosu?

Kao što to obično i važi za viralne modne i beauty trikove, određeni problemi u našem životu zahtevaju neočekivana ili nesvakidašnja rešenja. O genijalnosti ovog trika, a pre svega javnog oduševljenja istim, svedoči činjenica da je TikTok video o kojem je reč prikupio skoro dva miliona pregleda za samo četiri dana. Dakle, iako je reč o samo jednoj gumici za kosu, uveravamo da je u pitanju trik vredan čitave pometnje.

How to: Hair tie trick

Nažalost, da biste mogli da izvedete ovaj trik neophodno je da u pitanku budu sling back cipele, odnosno, štikle sa kaišićem koji se nalazi iznad pete. Međutim, kako ovaj model cipela trenutno uživa u velikoj popularnosti, verujemo da ćete kad-tad pronaći koristi od ovog trika.

Dakle, sam trik podrazumeva jednostavno provlačenje gumice za kosu oko pomenutog kaišića, tako da ga pričvrstite za njega. Na taj način, napravili ste loop kroz koji možete provući stopalo, a koji će potom znatno doprineti stabilizaciji vašeg članka dok nosite te štikle.

Journal tip!

Ukoliko ovaj trik nije moguće primeniti iz prostog razloga da će vam biti otkriveni članci, ili jednostavno imate želju da umesto puke udobnosti postignete i dobar stilski momenat, gumicu za kosu možete zameniti i nekom zlatnom ili srebrnom narukvicom! Na taj način, ujedno postižete veću stabilnost stopala u štiklama bez kompromitizacije samog izgleda vaše cipele.

U nastavku pogledajte kako ovaj mali trik izgleda na delu.

@luanaaforte

cata só esse truquinho pro teu pé passar a noite no lugar haha, já salva 😮‍💨😮‍💨 Gostaram? Só procura usar uma linguinha mais frouxinha 🫶🏻 #dica #truquedeestilo #hacker #styling #truques #dica #dicas #fory #fy

♬ Blue Monday - Extended Mix - Above & Beyond

Foto: Instagram (@linda.sza, @threadsgen), TikTok (@luanaaforte)

Učitati još
Zatvori