Trend alert: Nose se bluze sa karnerima
Trend alert: Nose se bluze sa karnerima

Trend alert: Nose se bluze sa karnerima

Bluze sa karnerima vraćaju se u punom sjaju. Nakon što smo ih spazili na pisti modne kuće Chloé na reviji Autumn/Winter 2024, trend nošenja bluza sa karnerima proširio se i na high-street prodavnice.
Da li je stil Belle Baxter iz filma Poor Things doprineo popularnosti ovog odevnog komada – ne znamo. Jedno je sigurno, ove bluze idealan su statement komad za dnevne i noćne varijante, a posebno ih volimo u toplim danima, kada preko njih ne moramo ništa da obučemo.
Romantične i ženstvene, ove bluze konačno uživaju svoj pun potencijal. Ruffled bluze podjednako dobro se slažu uz farmerke, kao i uz elegantne pantalone.
Ukoliko su vam potrebne outfit ideje – look no further.

Styling tips

Kada je reč o bluzama sa karnerima, mnogo je načina na koji možemo da ih kombinujemo. Ipak, cilj je uvek da fokus bude upravo na bluzi – tako ih, uglavnom, kombinujemo sa jednostavnim farmerkama ili pantalonama. Bluze sa karnerima idealna su prečica do zanimljivog outfita u boho stilu – tada biramo da uz bluzu nosimo i prikladan aksesoar, poput rajfa za kosu ili velike ogrlice.

Za day to day look, najsigurnija opcija je odlučiti se za mikro karnere, kakve smo pronašli u određenim high-street radnjama. Takve bluze dodaju dimenziju outfitu, a posebno su efektne kada želimo da postignemo izrazito ženstveni look. Iako može delovati neobično, bluze sa karnerima volimo da kombinujemo i uz široke farmerke za kontrastni, on-trend izgled.

Ipak, naš favorit je bluza sa karnerima u beloj bojiultra ženstvena, ultra zahvalna za kombinovanje.

Sa ovom bluzom ne možete pogrešiti, a ako se Instagram girlies pitaju, proleće je idealno vreme za kupovinu jedne od takvih bluza.

Foto: Mango / Massimo Dutti / H&M / Zara / Reserved / Instagram (@chloe / @pia_mbd / @weworewhat / @chlosertoyou @kristenmarienichols)

Učitati još
Zatvori