Leto i bele haljine: Pronašli smo ultimativne modele koje ne skidamo ove sezone
Leto i bele haljine: Pronašli smo ultimativne modele koje ne skidamo ove sezone

Leto i bele haljine: Pronašli smo ultimativne
modele koje ne skidamo ove sezone

Istovremeno, sa porastom dnevnih temperatura vrtoglavo opada i želja za layeringom, a sve što zaista želimo jeste što laganiju odeću na sebi. Meterolozi kažu da je vreme za bele haljine, a stilistkinja Dani Michelle servirala nam je prvi (pravi) letnji autfit Hailey Bieber koji nestrpljivo čekamo da rekreiramo.

bele haljine
bele haljine

Summer season loading…

Iako nam vremenska prognoza još uvek tek nagoveštava toplije dane, pripreme za leto su uveliko počele – stigle su prve kolekcije kupaćih kostima, izdvojili smo poslednje modele šortseva i mini suknji, a pronašli smo i nove omiljene Birkenstock papuče iz kojih ne planiramo da izlazimo ove sezone. Shodno tome, na red su stigle i bele haljine koje stavljamo na radar gotovo svakog leta – a kako ih kombinujemo ovog?

Style tricks

Omiljene streetstyle štreberke kažu da ovog leta bele haljine nosimo u kombinaciji sa komadima tamnijih tonova, pa tako recimo od aksesoara biramo crne ili pak braon torbe. Izbor obuće takođe ide u pravcu crno-belog kontrasta, te je jedan od ovosezonskih izabranih stilskih trikova ono što nazivamo „brze (crne) tike, kratka (bela) haljina“.

Journal finds: Bele haljine koje ne skidamo ovog leta

Zavirili smo u kolekcije high street brendova i pronašli 12 ultimativnih modela letnjih belih haljina na Zarinim rafovima.

bele haljine
bele haljine
bele haljine

Foto: Instagram, Profimedia, Zara

Učitati još
Zatvori