Kada bi Rim bio parfem: Magija noći Večnog grada sada dolazi u staklenoj bočici
Kada bi Rim bio parfem: Magija noći Večnog grada sada dolazi u staklenoj bočici

Kada bi Rim bio parfem: Magija noći Večnog grada sada dolazi u staklenoj bočici

Kao grad bogate i duge istorije, Rim vekovima unazad služi kao inspiracija mnogim stvaraocima – od pisaca i slikara, do modnih dizajnera, u italijanskoj prestonici rodile su se mnoge velike ideje. Grad se prkosno opire vremenu, zbog čega ga umetnici toliko vole, ali i svi oni koji su spremni da istraže tajne koje krije.

Ako ste nekada gledali film La Grande Bellezza – a verujemo da ste morali jer vas stalno podsećamo na to – onda vam je u sećanju verovatno ostao ponajviše vizuelni dojam ovog upečatljivog, duhovitog ostvarenja Paola Sorrentina. Kada bismo vam rekli da zamislite bilo koju scenu iz filma, verovatno da bi vas misli odvele na magične kadrove Rima kada se na njega spusti noć i boje postanu intenzivne, a ulice ožive.

Miris avanture

Isto tako, ako ste pogledali film – ili ste se i sami zadesili u Rimu – verovatno znate da noću, on otkriva svoje novo lice. Od vedrog, nežnog grada, pretvara se u intenzivnu, energičnu prestonicu nezaboravnog provoda gde je sve moguće – ali samo za dovoljno hrabre da joj se prepuste.

Jedan od načina da doživimo čari grada podrazumeva, naravno, da ga posetimo. Međutim, kada to nije moguće, mirisi grada koji bude njegovu magiju mogu biti dovoljni da u nama pokrenu istu poletnost i želju za avanturom. Takav je Valentino Born in Rome Intense parfem – miris inspirisan Večnim gradom, kreiran za one odvažne da iskažu svoju autentičnost.

Kao grad koji se može doživeti samo ako se prepustite bogatstvu raznolikosti koje ima da ponudi, tako i Valentino Born in Rome evocira upravo duh grada, pretvarajući ga u jedinstven spoj mirisnih nota smeštenih u prepoznatljivoj staklenoj bočici. Kao i mnogi modni komadi italijanskog brenda, tako i ovaj parfem svoj zavodljiv izgled duguje čuvenoj ikonografiji kuće – Rockstud motivu, koji dodatno naglašava njegovu snagu.

Ipak, isprobana kombinacija Valentino Born in Rome parfema ovoga puta dodatno je naglašena. Zato, Valentino Born in Rome Intense namenjen je upravo onima koji su spremni da iskažu svoju posebnost u punom intenzitetu.

Vanila postaje jaka i odvažna

U kombinaciji mirisa namenjenoj damama, master parfimeri iz Valentino Beauty rešili su da kroz Born in Rome Intense inače toploj i nežnoj vanili daju novu snagu, pripajući joj bogatu, cvetnu notu jasmina, te istrajnost i mekoću smole benzoina. Kroz ovaj kremasti spoj, vanila preuzima glavnu ulogu, a zajedno ove tri arome daju zavodljivu, intenzivnu energiju koja privlači i hipnotiše.

Neodoljiva elegancija i senzualnost vetivera

Svoju opojnu moć, muška verzija Valentino Born in Rome Intense duguje slatkoj, drvenastoj aromi najfinijeg vetivera. Ova snažna osnova dodatno je naglašena notama lavande, te infuzijom vanile. Ovakvom zadvoljivom kombinacijom parfmeri su kreirali miris koji ujedno evocira istančanu svežinu i eleganciju, ali i intenzivnu senzualnost, što ovaj parfem čini prepoznatljivo neodoljivim.

U želji da ovog leta doživimo barem delić magične avanture koju Adut Akech i Anwar Hadid oživljavaju u zanosnoj kampanji, oslanjamo se na Valentino Born in Rome Intense parfem da nam u tome bude saveznik – jer znamo da nas njegova moć neće izneveriti.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori