Back to office: Jednostavni classy autfiti za povratak u work mode
Back to office: Jednostavni classy autfiti za povratak u work mode

Back to office: Jednostavni classy
autfiti za povratak u work mode

Iako miholjsko leto ne posustaje, realnost je ta koja nas zove da joj se posvetimo. Prvi septembar za školarce znači povratak u školu, ali su vremenom ovaj datum i fraza back to school počeli da označavaju čitavo raspoloženje koji nastupi sa dolaskom septembra, jeseni i povratku u klupe, ali one poslovne, kancelarijske – za nas odrasle. Čak i da ste leto proveli radno, ovaj period i prvo zvono alarma označavaju uključivanje work mode-a i odlazak u office. U tome, nesumnjivo, može pomoći odevna kombinacija, a ovi jednostavni, ali elegantni autifti u tome mogu pomoći.

Tajna je u detaljima

Kako verujemo da sa prvim radnim danima niste posebno orni da birate jedinstvene, pažljivo sklopljene odevne kombinacije, podelićemo jedan trik koji može ubrzati čitav proces. Ukoliko biste najradije obukli džins i top – ostanite pri tome. Ipak, kako biste suptilno, ali značajno izdigli čitav autfit, pokušajte sa odabirom nešto drugačijeg kroja i šara. Držite se džinsa, ali umesto ravnih, birajte zvoncare ili slične siluete. Sa druge strane, ukoliko se držite proverenog oblika pantalona, uz njih možete, umesto obične, jednobojne majice, odabrati one na pruge. Aksesoari su uvek ključni, pa je dovoljno da maramom oko vrata i jednostavna kombinacija poprimi sasvim drugačiji vizuelni dojam.

Keep it duochromatic

Monohromatski autfiti su uvek dobar način da postignete savršen office look, no kako biste i ovakvu vrstu kombinacije upotpunili, biće dovoljno da aksesoarima unesete dinamičnosti. Crna i bela su u tom slučaju sigurna opcija, pa nećete pogrešiti ukoliko se poigrate njihovim sparivanjem. Zadržite all white look, pa na njega dodajte detalje u crnoj boji.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori