Trend alert: Ovog leta nosimo pruge u jarkim bojama
Trend alert: Ovog leta nosimo pruge u jarkim bojama

Trend alert: Ovog leta nosimo
pruge u jarkim bojama

Quiet Luxury odrednica nalaže – neutralni tonovi i svedene forme. Uprkos trendu koji dominira od sredine proleća moramo da priznamo da nam fale – boje. Kako pruge spadaju u preppy uzorak probaćemo da izvučemo best of both words – tako da biramo pruge u jarkim bojama.

Pruge u jarkim bojama

Svedenost je lepa i prefinjena, slažemo se, ali isto tako je prati potpuno odsustvo dinamike. A leto zahteva dinamiku. Stoga, prelistali smo Instagram profile naših omiljenih blogerki i uspešno pronašli ono što smo tražili – razigrane boje i duh leta koji odiše njihovim autfitima.

Šareno odaje vajb Kopakabane, mladalačke energije i dobre letnje avanture. Šareno takođe nagoveštava želju za dobrim provodom i definiše tu fun crtu u karakteru. Neka istraživanja su pokazala i da ljudi koji nose jarke boje lakše stupaju u konverzacije sa strancima, kao i da je veća verovatnoća da su ekstrovertni. Čak i Harry Styles, koji ima vrlo interesantan stilski izraz, bira narandžasto žute pruge i time nam poručuje – have some fun (in the Sun).

Kako nosimo pruge?

Pruge nosimo na svedenije komade odeće, a pridev se odnosi kako na kolor tako i na samu formu. Iako se većinski opredeljujemo za gornje delove sa ovim uzorkom, pantalone na pruge u boji sjajan su komad koji nosimo na bele basic majice i topove. Naravno, denim je uvek dobra ideja i nešto što je najpraktičnije i najnosivije u  svim prilikama.

*Style tip: Ukoliko želite da izgledate fit uvek birajte uzorak sa tanjim prugama.

Učitati još
Zatvori