Fashion killa: Asap Rocky postavio pearl hair trend, evo kako ga postižemo
Fashion killa: Asap Rocky postavio pearl hair trend, evo kako ga postižemo

Fashion killa: Asap Rocky postavio pearl hair
trend, evo kako ga postižemo

Ukoliko tražimo ultimativnu mušku modnu inspiraciju unutar muzičke industrije, ne moramo da gledamo dalje od Asapa Rockyja i njegovih, iznova i iznova, genijalnih modnih kombinacija. Međutim, kako Asap Rocky svojeručno briše granice između stereotipnog „muškog“ i „ženskog“ načina odevanja, američki reper neretko postavi trend koji isprati gotovo svaki modni fanatik. Ovoga puta je u pitanju pearl hair trend, a mi donosimo način kako ga možemo rekreirati i sami.

‘Cause he’s a fashion killa 

Dugi niz godina Asap Rocky postavlja standard muške mode unutar muzičke industrije, stoga nije iznenađujuće da je upravo njemu pripao nadimak fashion killa, bez obzira na to da li je nadimak možda ipak odredio sam sebi. Njegovom uticaju na svet mode svedoče i od skoro titule novog kreativnog direktora brenda PUMA, kao i Formule 1. Međutim, najskorije se Asap pridružio brendu Bottega Veneta i predvodi predprolećnu ’24 kampanju koja preispituje odnos fotografa i paparazzi fotografija unutar modnog sveta.

Pearl hair look, odnosno sada već prepoznatljivu frizuru Asapa Rockyja, imali smo priliku da vidimo u više navrata u različitim reperovim izdanjima. Poslednji put je to upravo bilo u Bottega Veneta kampanji o kojoj je reč, što je bila poslednja kap koja preliva času i koja je potvrdila da je u pitanju sledeći veliki hair trend.

How to: Pearl hair 

Za pripremu ove frizure neophodno je najpre da napravite razdeljak kose po vašoj želji, kao i da donekle zagladite kosu uz teme kako bi izgled bio nešto uredniji. Naravno, krajeve kose možete stilizovati ravno ili talasasto, u zavisnosti od izgleda koji želite da postignete.

Nakon toga, sve što vam je potrebno jeste bezbroj bisernih šnalica različitih veličina i oblika. Ne brinite mnogo oko toga da li ćete uspeti da nađete mnogo istih šnalica, smatramo da je odsustvo uniformnosti ono što čini ovaj look sopstvenim. Dakle, bacite se na ređanje šnalica svuda po kosi, ovoga puta, potpuno želimo da zaboravite na parolu less is more.

U nastavku pogledajte na koji način content kreatorka Steph Hui rekreira pearl hair look Asapa Rockyja, kao i na način na koji je stilizovala ostatak izgleda. Hint: it’s more pearls.

Foto: Instagram (@stxph.h, @asaprocky)

Učitati još
Zatvori