7 savršenih: Jakne za sneg
7 savršenih: Jakne za sneg

7 savršenih: Jakne za sneg

”Hajdemo u planine, jer tamo nema zime.”

Vreme je za planinski vazduh i avanture na snegu, a za to vam je potrebna udobna, topla ali i fashion odeća. Journal redakcija uvek spaja lepo i korisno pa je tako i ovaj put, kada za rubriku 7 savršenih biramo jakne za sneg.

Jedan od naših omiljenih brendova, Sporty & Rich, nedavno je odveo influenserke na PR trip u St. Mortiz gde je predstavljena nova, zimska kolekcija. Odmah nakon fotografija koje su mnoge od njih podelile na Instagramu poželeli smo da se teleportujemo na ovu snežnu lokaciju i uživamo u zimskim avanturama, ali za sada to radimo samo virtuelno.

Jakna za sneg / Journal edition

Jakna za sneg može biti bilo koja puffer jakna, iako kraći modeli nisu baš najpraktičniji za velike visine. Iako niste profesionalni skijaš ili border valjalo bi da za ove prilike nabavite dobar aktivni veš koji je must ukoliko više sati u toku dana provodite na otvorenom, a jakna vam onda dođe kao završni, najvidljiviji sloj celokupnog autfita.

U tom slučaju izbor može da padne i na neku kraću, ili tanju, ukoliko je kombinujemo sa drugim komadima za utopljavanje koji će da izvuku stvar kada estetika prevagne.

Sydney Sweeney
@carlaginola

Praktično vs. Estetično

Da li neka stvar može da bude praktična a istovremeno zadovolji naše visoke estetske kriterijume? Odgovor je potvrdan. Međutim, kada kupujete jaknu za sneg vodite računa i o praktičnom delu. Svetle jakne u nijansama od bele do vanile definitivno su najlepše, ali ako nosite jaku šminku ili puder u toku dana računajte na to da će morati svako malo da idu na čišćenje.

Sa druge strane, stvari su tu da služe vama i istovremeno pruže određenu dozu samopouzdanja, pa ako ste se zamislili baš u bež jakni – go for it. U nastavku teksta biramo 7 savršenih, a linkovi vas mogu odvesti direktno u shopping window sekciju.

Zara
Zara
Jakna za sneg
Bershka
Bershka
Jakna za sneg
Canada goose
Canada goose
Prada
Jakna za sneg
Prada
Zara
Zara
Bershka
Bershka
Zara
Zara

Foto: Profimedia, Instagram / @carlaginola / @emmanuellek_ / Zara, Mango, Farfetch.

Učitati još
Zatvori